2012-10-07 23:20:38
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-2 *VIDEO HIGHLIGHTS*
Το clasico δικαιολόγησε τη φήμη του, όπως και οι Μέσι και Ρονάλντο, με τους δύο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να διαμορφώνουν το τελικό 2-2 στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της Primera Division.

Στο 23′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέβαλε... σιγή στο "Καμπ Νου", όταν εκμεταλλεύθηκε ασίστ του Μπενζεμά και έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Μπενζεμά. Η συνέχεια ανήκε στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με δύο γκολ στο 31′ και στο 61′ έκανε μόνος του την απόλυτη ανατροπή και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στη Μπαρτσελόνα.

Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, και πάλι ο Ρονάλντο νίκησε τον Βαλντές, διαμόρφωσε το 2-2 και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Στο 88′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη νίκη, αλλά το σουτ του Μοντόγια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα παραμένει πρώτη με 19 βαθμούς και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έκτη με 11.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Μπουσκέτς, Άλβες (28’ λ.τ. Μοντόγια), Τσάβι, Φάμπρεγας (64’ Σάντσες), Ινιέστα, Άλμπα, Πέδρο, Μέσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Βίγια, Πίντο, Μπάρτρα, Σονγκ, Σέρχι Ρομπέρτο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Αλόνσο, Κεντίρα, Ρονάλντο, Εζίλ (80’ Κακά), Ντι Μαρία, Μπενζεμά (62’ Ιγκουαΐν)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοεντράο, Αντάν, Εσιέν, Αλμπιόλ, Μόντριτς, Ιγκουαΐν

szólj hozzá: Barcelona vs Real Madrid 2:2 GOALS HIGHLIGHTS
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ