2012-10-03 20:08:05
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΣΟΥΣΟ Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!
Ο 18χρονος Ισπανός της Λίβερπουλ Σούσο, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο εντυπωσιάζει με τους "Κόκκινους", αλλά δέχτηκε κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το καλοκαίρι ο Σούσο βρέθηκε μισό βήμα από τον Ολυμπιακό, παρόλο που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός αφού στα 18 του ο αριστερός χαφ εξτρέμ αγωνιζόταν μόνο με τη Β' ομάδα της Λίβερπουλ, στο Λιμάνι το έψαξαν, ρώτησαν και έμαθαν τα καλύτερα για τον Σούσο. Τελικά ο δανεισμός του δεν προχώρησε, μιας και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κάνει την οριστική του κίνηση.

Όποιος και αν ήταν ο λόγος, που δεν προχώρησε η μεταγραφή αυτή, η εξέλιξη της ιστορίας του Χεσούς Φερνάντεθ Σάεθ, όπως είναι το κανονικό όνομα του, δείχνει ότι προφανώς ήταν λάθος η μη απόκτηση του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2013 και στη Λίβερπουλ παλεύουν να το επεκτείνουν, με τον κόουτς Μπρένταν Ρότζερς να του δείχνει ότι τον πιστεύει (έπαιξε με Γιουνάιτεντ, Μπρομ, Νόριτς και βρίσκεται συνεχώς εντός αποστολής). Το θέμα είναι όμως πως ο μάνατζερ του Ντάνι Ροδρίγκες, δέχτηκε κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πως ενδιαφέρονται σοβαρά να κάνουν δικό τους ρον παίκτη του χρόνου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ