2012-10-02 23:48:14
Φωτογραφία για Group F: Νίκη η Βαλένθια, σούπερ έκπληξη η ΜΠΑΤΕ!
Η ΜΠΑΤΕ έκανε την μεγάλη έκπληξη, καθώς νίκησε 3-1 την Μπάγερν, ενώ η Βαλένθια με δύο γκολάρες του Ζόνας επικράτησε με 2-0 της Λιλ

Η ΜΠΑΤΕ έκανε την μεγάλη έκπληξη, καθώς νίκησε 3-1 την Μπάγερν, ενώ η Βαλένθια με δύο γκολάρες του Ζόνας επικράτησε με 2-0 της Λιλ

Βαλένθια - Λιλ 2-0

Σκόρερ: 38' και 75' Ζόνας

Γήπεδο: "Μεστάγια", Βαλένθια

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Όπως και στην πρεμιέρα με την ΜΠΑΤΕ, έτσι και στο "Μεστάγια" η Λιλ ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Ο Ζόνας στο 38' έκανε το 1-0 για την Βαλένθια με κοντινό πλασέ, αφού ο Βραζιλιάνος έκανε άψογα τον "ένα-δύο" με τον Ρομπέρτο Σολδάδο.

Και το δεύτερο για τις "νυχτερίδες" ήρθε από τον Ζόνας, ο οποίος στο 75' σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο, με σέντρα-σουτ από δεξιά, μόνο μάλλον δεν ήταν πρόθεσή του να πάει για γκολ.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουΐτα, Μπαραγκάν, Ντελγκάδο, Βίκτορ Ρουίθ, Αλί Σισοκό, Γκάγκο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Γκουαρδάδο, Ζόνας, Σολδάδο.

ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπάσα, Σετζού, Μπεριά, Γκουέγ, Μπαλμόν, Πεντρετί, Παγέτ, Ράιαν Μέντες, Ρου.

ΜΠΑΤΕ - Μπάγερν 3-1

Σκόρερς: 23' Παβλόβ, 78' Ροντιόνοβ, 95' Μπρεσάν / 91' Ριμπερί

Γήπεδο: "Σταντιόν Ντινάμα", Μινσκ

Διαιτητής: Αλεκσάνταρ Στάβρεβ (Σκόπια)

Ο Αλεκσάντρ Παβλόβ στο 23' πέτυχε το πρώτο της αναμέτρησης με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την ασίστ του Αλεκσάντερ Ροντιόνοβ.

Ο τελευταίος στο 78' από δημιουργός έγινε εκτελεστής, καθώς έκανε το 2-0 με σουτ στην κλειστή γωνία του Μάνουελ Νόιερ, αφού είχε κάνει το "ένα-δύο" με τον Έντγκαρ Ολεχνόβιτς.

Το μόνο που κατάφερε η Μπάγερν Μονάχου ήταν να μειώσει στο 91' με τον Φρανκ Ριμπερί, αλλά ο Ρενάν Μπρεσάν στο 95' διαμόρφωσε το τελικό 3-1

ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Πολιάκοβ, Φιλιπένκο, Σίμιτς, Μπορντάτσεβ, Λιχταρόβιτς, Ολεχνόβιτς, Βολόντκο, Παβλόβ, Χλεμπ, Ροντιόνοβ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ Emirates
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ Emirates
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ