2012-10-02 23:45:12
Φωτογραφία για Group E: Νίκη για Τσέλσι, δεν τα κατάφερε η Γιουβέντους
Η Γιουβέντους έμεινε χωρίς νίκη στο Champions League, καθώς η Σαχτάρ πήρε ισοπαλία με 1-1 στο Τορίνο, ενώ η Τσέλσι επικράτησε 4-0 της Νόρτζελαντ στην Δανία 

Η Γιουβέντους έμεινε χωρίς νίκη στο Champions League, καθώς η Σαχτάρ πήρε ισοπαλία με 1-1 στο Τορίνο, ενώ η Τσέλσι επικράτησε 4-0 της Νόρτζελαντ στην Δανία

Γιουβέντους - Σαχτάρ 1-1

Σκόρερς: 25' Μπονούτσι / 23' Αλέξ Τεϊσέιρα

Γήπεδο: "Γιουβέντους Στέιντιουμ", Τορίνο

Διαιτητής: Μπας Νάιχαϊς (Ολλανδία)

Το Τορίνο "πάγωσε" στο 23ο λεπτό, καθώς ο Αλέξ Τεϊσέιρα έδωσε προβάδισμα στην Σαχτάρ με σουτ μέσα από την περιοχή από πάσα του Ουίλιαν.

Μόλις δύο λεπτά όμως αργότερα η Γιουβέντους απάντησε, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να στέλνει στα δίχτυα του Πιατόβ στην μπάλα με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αντρέα Πίρλο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Μάτρι, Βούτσινιτς.


ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Ουίλιαν, Μχιταριάν, Αλέξ Τεϊσέιρα, Λουίζ Αντριάνο.

Νόρτζελαντ - Τσέλσι 0-4

Σκόρερς: 33΄και 82' Μάτα, 79' Νταβίντ Λουίζ, 90' Ραμίρες

Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη

Διαιτητής: Μάριο Στράχονια (Κροατία)

Από κλέψιμο του Φερνάντο Τόρες ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 33' έκανε ιδανική ασίστ στον Χουάν Μανουέλ Μάτα και αυτός με ιδανικό αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 79', όταν ο Νταβίντ Λουίζ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτυχε και δεύτερο γκολ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση πέτυχε στο 82' ο Μάτα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, κέρδισε την κόντρες και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Ραμίρες σε κενό τέρμα στο 90' από ασίστ του Οσκάρ.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκχουρστ, Οκόρε, Ρούνιε, Μτίλινγκα, Στόκχολμ, Αντού, Νόρντστραντ, Λόρεντζεν, Τζόσουα Τζον, Μπέκμαν.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ, Μόουζες, Μάτα, Τόρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ