2012-10-02 23:40:01
Φωτογραφία για Χωρίς Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άρσεναλ
Δίχως το μεγάλο επιθετικό του όπλο θα αγωνιστεί στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, αφού ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός όπως και ο Φέισα. Δείτε την αποστολή του Ζαρντίμ που έχει μέσα και τον Ντιακιτέ.

Ένα μεγάλο κενό στην επίθεση καλείται να καλύψει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο παιχνίδι με το "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, τον πρώτο σκόρερ των "ερυθρολεύκων" την φετινή σεζόν με 6 γκολ σε 5 ματς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο "τρομοκράτης" των Νταμπλούχων Ελλάδας, κρίθηκε ανέτοιμος για το ματς στο Λονδίνο και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το κενό του αναμένεται να καλυφθεί από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Περιστέρι το Σάββατο, όμως έχει αποδείξει ότι στην μέρα του μπορεί να "σκοτώσει" κάθε αντίπαλο.


Τα προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν σταματούν μόνο στον Τζιμπούρ, αφού εκτός αποστολής για το "Emirates" έμεινε και ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος δεν ήταν ακόμη έτοιμος να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις και κατά συνέπεια στα ματς. Μέσα σ' αυτά προσθέστε και τους Τοροσίδη, Παπάζογλου για να καταλάβετε πόσο δύσκολο θα είναι το έργο του Ζαρντίμ και των παικτών του.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Τζαμέλ Αμπντούν, Φρανσουά Μοδέστο και Γιάννη Φετφατζίδη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι πλέον καλά, προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι βρίσκονται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς της Τετάρτης (3/10, 21:45).

Για πρώτη φορά στην "ερυθρόλευκη" αποστολή βρίσκεται και ο Ντρισά Ντιακιτέ, ενώ μαζί του βρίσκονται επίσης μεταξύ άλλων οι Ντιόγκο και Λυκογιάννης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έμεινε εκτός, αφού κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι στο Emirates.

Στα της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις και γενικότερα σε θέματα τακτικής.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ