2012-10-02 23:41:47
Φωτογραφία για Group H: Διπλά για Γιουνάιτεντ και Μπράγκα
Ο Καπετάνος σκόραρε για την Κλουζ, αλλά με δύο γκολ του Φαν Πέρσι η ManUtd έκανε ανατροπή και νίκησε με 2-1. "Διπλό" με Γαλατάσαράι η Μπράγκα

Ο Καπετάνος σκόραρε για την Κλουζ, αλλά με δύο γκολ του Φαν Πέρσι η ManUtd έκανε ανατροπή και νίκησε με 2-1. "Διπλό" με Γαλατάσαράι η Μπράγκα

Σκόρερς: 14' Καπετάνος / 29' και 49' Φαν Πέρσι

Γήπεδο: "Σταντιονούλ Ραντουλέσκου", Κλουζ

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

Ο Παντελής Καπετάνος άνοιξε το σκορ για την Κλουζ στο 14', με τον Έλληνα στράικερ να κάνει το 1-0 με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από πάσα του Σουγκού, ο οποίος έβγαλε την αντεπίθεση από δεξιά μετά από μπαλιά του Ραφαέλ Μπάστος.

Η απάντηση για την ομάδα του Μάντσεστερ ήρθε στο 29' με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να κάνει το 1-1 με κεφαλιά (περισσότερο στον ώμο του χτύπησε η μπάλα), έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γουέιν Ρούνεϊ.


Ίδιοι οι πρωταγωνιστές και στο 2ο γκολ της Γιουνάιτεντ στο 49', καθώς ο Ρούνεϊ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Φαν Πέρσι εξαιρετικά με προβολή πρόλαβε τον Μάριο Φελγκέιρας και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

ΚΛΟΥΖ: Φελγκέιρας, Σέπσι, Κάντου, Ράντα, Ίβο Πίντο, Μουρεσάν, Αγκιρεγκαράι, Σουγκού, Καμόρα, Ραφαέλ Μπάστος, Καπετάνος.

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Φλέτσερ, Κλέβερλι, Άντερσον, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Χαβιέρ Ερνάντες.

Γαλατάσαράι - Μπράγκα 0-2

Σκόρερς: 27' Ρούμπεν Μικαέλ, 94' Αλάν

Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γεν", Κωνσταντινούπολη

Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία)

Το πρώτο γκολ σε αγώνα Champions League στο νέο "Αλί Σαμί Γεν" δεν μπήκε από την Γαλατάσαράι, καθώς η Μπράγκα άνοιξε το σκορ στο 27' με τον Ρούμπεν Μικαέλ να παίρνει το... ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Μουσλέρα στο σουτ του Έντερ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκό, Σεμίχ Καγιά, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Αμραμπάτ, Εμρέ Τσολάκ, Ουμούτ Μπουλούτ, Μπουράκ Γιλμάζ.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Λεάντρο Σαλίνο, Ντουγκλάο, Πάουλο Βινίσιους, Ισμαΐλι, Κουστόντιο, Ούγκο Βιάνα, Ρούμπεν Αμορίμ, Ρούμπεν Μικαέλ, Αλάν, Έντερ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ