2012-10-02 16:26:05
Φωτογραφία για Απάντηση δήμου Λαμιέων σε ΠΟΕ -ΟΤΑ
από το Γραφείο Τύπου

Ο κύριος Μπαλασόπουλος, τον οποίο ευχαριστούμε για την επιλεκτική μεταχείριση του Δήμου μας, όφειλε να γνωρίζει την πραγματικότητα πριν προβεί σε ...οποιαδήποτε καταγγελία, χωρίς να στηρίζεται σε εικασίες και να προχωρά σε αφορισμούς.

Μόνο άγνοια, παραπληροφόρηση, ή σκοπιμότητα μπορεί κανείς να του καταλογίσει στα όσα αναφέρει σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και τον καλούμε να επανορθώσει γιατί εκθέτουν τον ίδιο τα όσα αναφέρει, αφού απέχουν παρασάγγας από τα πραγματικά γεγονότα και πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του Συνδικαλιστικού οργάνου που ηγείται.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον κύριο Μπαλασόπουλο:

1. Ότι αντίθετα με τις ανακρίβειες που στην ανακοίνωση του αναφέρει, εμείς, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου (230/19-5-2008) έχουμε επιλέξει να καλύψουμε τις ανάγκες σε Προσωπικό στον τομέα της Καθαριότητας, έχοντας εγκρίνει την πρόσληψη 89 ατόμων μονίμου Προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ενδυναμώσουμε τις Υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Λαμιέων.


2. Δυστυχώς, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες (από το 2008) και λόγω της αναστολής των προσλήψεων την τελευταία τριετία (ΥΠΕΣ αρ.Πρωτ.:6810/3-11/2009), κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν κατέστη εφικτό και η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.

3. Ο Δήμος μας, το διάστημα αυτό ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του Τομέα της Καθαριότητας με την πρόσληψη 80 ατόμων 8μηνιτών κάθε φορά μέσω ΑΣΕΠ. Όμως στην περίοδο που διανύουμε αντί των 84 ατόμων που ζητήσαμε να προσλάβουμε (Αρ.Αποφ.52/22-2-2012) για την αντιμετώπιση των αναγκών εγκρίθηκε η πρόσληψη μόνο 40 ατόμων, (ΥΠΕΣ αρ.Πρωτ.:23961/14-6-2012) δηλαδή το μισό προσωπικό από αυτό που χρειαζόμαστε.

4. Όλα αυτά φυσικά είναι γνωστά και στα τοπικά μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ .

5. Τον ενημερώνουμε επίσης, ότι όταν επιτραπεί η πρόσληψη μονίμου προσωπικού θα υλοποιήσουμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συμπλήρωση των ατόμων της Υπηρεσία.

6. Ελπίζουμε, ο κύριο Μπαλασόπουλος να κατανοεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος, μπροστά στο δίλλημα ΄΄βρώμικη πόλη ή καθαρή΄΄ επέλεξε το δεύτερο.

7. Αν μας κατηγορεί γιατί επιλέξαμε να έχουμε καθαρή πόλη, ας το κρίνουν οι πολίτες. Πάντως τον πληροφορούμε, ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε βρώμικη την πόλη για να ΄΄σπάσουμε΄΄ το Μνημόνιο!!

Στην προσπάθεια αυτή, θέλουμε αρωγούς τους εργαζομένους του Δήμου αφού για μας ήταν και είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες μας που δυστυχώς και αυτοί δοκιμάζονται σκληρά όπως και στο σύνολο της η Ελληνική κοινωνία, γιατί μόνο Ενωμένοι και όλοι Μαζί, θα καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας χωρίς να χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ