2012-10-01 00:39:41
Φωτογραφία για «Εμείς πέσαμε στην παγίδα...»
Διάθεση για αυτοκριτική από τον Δώνη για τον τρόπο που αντέδρασε και ο ίδιος στην διατησία του Κάκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που άργησε να πάει στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πώς λύθηκε η παρεξήγηση με τον Κάκο και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις ενώ έδειξε προβληματισμένος για τις πολλές κάρτες. Αναλυτικά δήλωσε:

"Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ματς με τον Άρη. Δεν είναι τόσο παιχνίδια συγκέντρωσης αλλά με πάθος και ενθουσιασμό. Περισσότερο σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε παρά την άμυνά μας. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και πολλά γκολ αλλά στο β μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Στο ημίχρονο τους έβαλα αρκετά τις φωνές για να σκεφτούμε και λίγο αμυντικά για να υπάρχει ισορροπία. Γενικώς είμαστε ικανοποιημένοι. Χάσαμε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές όμως".

Για τον Κάκο:

"Υπήρχε μια φραστική επίθεση από εμένα. Δοθήκαν εξηγήσεις και λύθηκε πιστεύω το θέμα. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μπαίνει ένα τέλος. Αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς, γιατί πέσαμε στην παγίδα. Όταν έχεις τέτοιο σκορ πρέπει να αποφεύγεις οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Δε έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε παίκτες. Την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε εμείς και ως τεχνικό τιμ.


Δεν έχει κλείσει ακόμα το φύλλο αγώνα, δεν καθυστέρησα γι' αυτό".

Για την εικόνα της ομάδας:

"Έχω πει και παλιότερα ότι έχουμε λίγο την πολυτέλεια του χρόνου. Έχουμε αρκετές μέρες κενό κάθε φορά και δουλεύουμε κάποια πράγματα καλύτερα για πολλές ώρες.

Μπορώ να πω πως κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική όψη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και σε φάση αναμονής αλλά και επίθεσης. Σήμερα ήμασταν καλοί μπροστά μα πίσω ήμασταν πολύ κακοί".

Για τις αποβολές:

"Νομίζω πως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χάσουμε παίκτες για τα επόμενα ματς.

Υπάρχει η αμφιβολία για το αν πρέπει να τα βάλω με τους παίκτες ή όχι, που φέρθηκαν χαζά".

Για τον στόχο της ομάδας:

"Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Είναι υποτιμητικό να σκεφτόμαστε ότι πάμε για τη δεύτερη θέση. Είναι λάθος νοοτροπία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα. Ποτέ όμως δεν θα ακούσουν οι παίκτες μου οτι πάμε για δεύτερη θέση. Αυτό που θα ακούσουν είναι η τάση για συνεχή βελτίωση. Όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Αν είμαστε φαβορί για δεύτερη θέση το θεωρώ υποτιμητικό".

Για την παρουσία Σαββίδη:

"Πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερη η παρουσία του Σαββίδη και στα αποδυτήρια όπου έκανε πολύ σημαντική ομιλία. Οτιδήποτε γίνεται στην ομάδα, το έχουμε ως στήριγμα για να φτιάξουμε δυνατή ομάδα".

Για το ότι δήλωσε πως στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι η δεύτερη θέση:

"Θα επαναλάβω πως δεν μπορεί να είναι στόχος η δεύτερη θέση. Ο ΟΣΦΠ είναι χειρότερος σε σχέση με άλλα χρόνια. Ατρόμητος και Αστέρας, Λεβαδειακός και Ξάνθη θα διεκδικήσουμε θέσεις για play off.

Το ξαναλέω. Βασικός στόχος μας είναι η αναδημιουργία της ομάδας σε συγκεκριμένο πλάνο. Υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Δε μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να λέμε ότι χτίζουμε ομάδα για δεύτερη θέση. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει ο στόχος της δεύτερης θέσης. Στοχεύουμε στη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι η καλύτερη της ομάδας".

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

"Πάμε για νίκη στο επόμενο ματς ανεξαρτήτως διαθέσιμων παικτών".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ