2012-10-01 00:39:47
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ : ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Ο Ολυμπιακός είναι διαβασμένος ενόψει Αρσεναλ και γνωρίζει το παιχνίδι των «κανονιέρηδων», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Μανωλά στην «Αθλητική Κυριακή». Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς της Τετάρτης (3/10) στο «Emirates», την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, καθώς και για τα «γκάζια» του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το περσινό ματς με την Αρσεναλ στο Λονδίνο: «Ο Ολυμπιακός της περυσινής σεζόν είχε μία αξιόλογη εμφάνιση στην έδρα της Άρσεναλ και αν θυμάστε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές με ένα πριμ για την καλή τους εμφάνιση.

Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και συγκεντρωνόμαστε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Με την Αρσεναλ είναι ένα άλλο ματς θα το «διαβάσουμε» με τον προπονητή μας και θα παραταχθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το ματς της πρεμιέρας με τη Σάλκε: «Ποτέ δεν τελειώνει κάτι από τη στιγμή που υπάρχει ελπίδα πρόκρισης πρέπει να την κυνηγήσουμε, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πρέπει να πάρουμε κάτι θετικό μέσα στο «Emirates» και με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω να το κάνουμε».


Για την Εθνική : «Και εγώ σαν Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλω κάποια στιγμή να βρεθώ στην Εθνική Ελλάδος, πρωταρχικός μου στόχος όμως είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τον Ολυμπιακό».

Για την ΑΕΚ: «Εγώ όπως και ο κάθε ΑΕΚτζής λυπάμαι για αυτή την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, είμαι όμως παίκτης του Ολυμπιακού και κοιτάω την ομάδα μου και από εκεί και πέρα ελπίζω να βρει το δρόμο της η ΑΕΚ για να υπάρχει και ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα».

Για τις φωνές του Ιμπαγάσα: «Είναι προφέσορας του ποδοσφαίρου και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να δίνει το καλύτερο στο γήπεδο και αυτό που είπε με τον Πανθρακικό είχε δίκιο και καλά έκανε γιατί είναι αρχηγός και φώναξε λίγο παραπάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Εμείς πέσαμε στην παγίδα...»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Εμείς πέσαμε στην παγίδα...»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ