2023-11-09 10:42:10
Φωτογραφία για Η Δανάη Μπάρκα με κούπα Φαίη Σκορδά: «Εμείς δεν αγαπάμε τις επιθέσεις»
Ο χαμός που έγινε χθες με την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν. Έτσι, λοιπόν, και η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σήμερα στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην παίξει το απόσπασμα στον αέρα του «Πάμε Δανάη» και εξέφρασε την άποψή της. Παράλληλα, έκλεισε το θέμα, πίνοντας από μια κούπα με το λογότυπο του “Fay’s Time”, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.


Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας το θέμα, η Δανάη Μπάρκα σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» κι έστειλε την αγάπη της.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ