2012-09-28 16:06:05
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟ... «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ποντάρει πολλά στην άμυνα και τα ψηλά κορμιά που διαθέτει ο Ατρόμητος, ενώ δουλειά γίνεται και φέτος στις στημένες φάσεις, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Ατρόμητος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και όλα είναι "στατικά", δηλαδή τα δυο από στημένες φάσεις, το ένα από σέντρα αμυντικού προς αμυντικό και το τελευταίο κλέψιμο και γκολ από αμυντικό μέσο.

Αυτό είναι και το δυνατό όπλο της ομάδας του Περιστερίου τη φετινή σεζόν. Το γεγονός δηλαδή πως παίρνει γκολ από όλους τους παίκτες και εκμεταλλεύεται φυσικά, όμως και πέρσι, τις στημένες φάσεις.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει δουλέψει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πάνω σε αυτό, αφού θέλει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στις στημένες φάσεις, ειδικά αν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκινήσει με τους "κοντούς" Κοντρέρας, Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα στόχος του είναι να σταματήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Ιγκλέσιας (αν αγωνιστεί) να έχει ειδικό ρόλο μπροστά από τα δυο στόπερ, ενώ στην επίθεση δίνουν "μάχη" Κούτσι και Καραμάνος.

Αναλυτικά τα γκολ του Ατρόμητου Κέρκυρα - Ατρόμητος: 0-2

Εκτέλεση φάουλ Σουμπίνιο και γκολ

Εκτέλεση φάουλ Σουμπίνιο, απόκρουση και από κοντά ο Φυτανίδης σκόραρε

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: 1-0

Σέντρα ο Φυτανίδης, πλασέ Λαζαρίδη και γκολ

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: 1-1

Κλέψιμο Μπέλιτς, γύρισμα στην περιοχή και γκολ ο Ιγκλέσιας
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ