2012-09-28 12:27:15
Φωτογραφία για Ανοιχτή απαντητική επιστολή της Διευθύντριας του 5ου ΓΕΛ Πατρών σε δημοσίευμα
Το δημοσίευμα μπορείτε να δείτε εδώ,

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5955.html

Αξιότιμη κα. Βασιλοπούλου Σας γνωρίζω (και στο σύνολο των αναγνωστών του άρθρου σας) και ελπίζω ότι αντιλαμβάνεστε πως υπάρχει χαοτική απόσταση ανάμεσα στη διάθεσή μου και τις ενέργειές μου για τη διευθέτηση και την επίλυση του θέματος και στην πληροφόρηση που σας παρείχα. Προέβην σε όλες τις κατά τη γνώμη μου αναγκαίες ενέργειες, λαμβάνοντας υπόψη την παιδαγωγική αντιμετώπιση, πολύ νωρίτερα της δικής σας όχλησης και είχα ενημερώσει αρμοδίως.

Νομίζω ότι μου επιτρέπετε να έχω εγκυρότερη γνώση για τις κινήσεις που ενδείκνυνται, οι οποίες προφανέστατα απέχουν παρασάγγας των χαρακτηρισμών που αναφέρετε στη σελίδα σας στο κοινωνικό δίκτυο (Facebook) και των κατασταλτικών δράσεων τις οποίες προτείνουν διαδικτυακοί φίλοι σας στην εν λόγω σελίδα. Οι προσωπικές αιχμές και χαρακτηρισμοί τόσο στην προσωπική σας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στο άρθρο σας, δεν με αγγίζουν.


Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σας, πάντα οι σχέσεις μου με τους συναδέλφους σας υπήρξαν άριστες, ήμουν ιδιαίτερα συνεργάσιμη με αυτούς που έκαναν τον κόπο να με προσεγγίσουν με φυσική παρουσία (όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν αρκετοί που με γνωρίζουν), έχω όμως σοβαρό πρόβλημα με αυτούς που σας μετέφεραν πληροφορίες ανακριβείς και μεγαλοποιημένες, όπως προκύπτει από το άρθρο σας.

Τέλος, αφού σας διαλευκάνω ότι ο Δ/της του σχολείου και η Λυκειάρχης είναι το ίδιο πρόσωπο, στο σχετικό άρθρο σας, σας γνωρίζω ότι ως συνδικαλίστρια πρώτης γραμμής και αποδοχής έχω αντιμετωπίσει πολλές ανακρίβειες επί σειράν ετών. Αυτή είναι η πρώτη και ελπίζω η τελευταία φορά που απαντώ δημόσια και ενυπόγραφα σε καταγγελία για κάποιον ανώνυμο. Και σηκώνω το γάντι Σας περιμένω με χαρά στο σχολικό συγκρότημα να ενημερωθείτε για το πόσο πολύ κινδυνεύουν οι μαθητές του σχολείου, καθότι η μικρή θητεία μου στο χώρο σας, με έμαθε ότι η δημοσιογραφία δεν ασκείται από το τηλέφωνο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ελένη Αποστολοπούλου      
 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ