2012-09-28 12:24:34
Φωτογραφία για Τα πειραγμένα ταξίμετρα παίρνουν φωτιά
Και μετά αναρωτιούνται οι ταξιτζήδες γιατί έχει βγει τόσο κακή φήμη για τον "κίτρινο λαό"...Μα φυσικά αυτές οι πρακτικές (άσχετα αν δεν γίνονται από όλους), σας παίρνει όλους η μπάλα. Δεν το ξέρετε το ρητό που λέει "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά";

Έτσι λοιπόν και σε συνδυασμό και με την οικονομική κρίση που μας ταλανίζει όλους, οι ταξιτζήδες βλέπουν τα κέρδη και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται και είπαν να βάλουν μπρος τις παλιές πρακτικές μόνο που τώρα πια τις έχουν εκσυγχρονίσει και αυτές ώστε να μην μπορούν να τους βρουν εύκολα!

Καθημερινά ακούμε για δεκάδες συλλήψεις σε οδηγούς ταξί που οφείλονται κατά 90% σε πειραγμένα ταξίμετρα και γενικά σε τρόπους που βρίσκουν για να ανεβάζουν πλασματικά το ποσό που γράφει το ταξίμετρο.

Άλλοι περνάνε το καλώδιο του GPS από την καλωδίωση της μονής και της διπλής ταρίφας και έτσι το ταξίμετρο σας χρεώνει τα διπλά χρήματα, άλλοι έχουν εξελίξει τους τρόπους κλεψίματος και χρησιμοποιώντας το φρένο ανεβαίνει με κάθε "πάτημα" του πεντάλ το ποσό.


Θα έχετε πετύχει όλοι σας στο δρόμο όταν ένα ταξί κινείται, ακόμα και όταν έχει πελάτη, να "παίζει" τα φώτα για να σας υποδείξει ότι θέλει να σας πάρει. Και όμως αυτό δεν συμβαίνει. Μερικοί κουτοπόνηροι, έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που με κάθε "παίξιμο" των φώτων του αυτοκινήτου αυτομάτως ανεβαίνει το ποσό που γράφει το ταξίμετρο χωρίς να το καταλάβει ο πελάτης.

Αυτές και άλλες πολλές είναι οι άσχημες πρακτικές εξαπάτησης των πολιτών και γι'αυτό έχουν οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να μην τους εμπιστεύεται καθόλου και ως συνέπεια αυτού να έχει μειωθεί δραματικά και οι δουλειά τους!
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ