2012-09-28 10:02:04
Φωτογραφία για Με νέα εμφάνιση η EKO Racing στο 4ο PICK
Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας το 4ο διεθνές σιρκουί πόλης.

Από τον φανταστικό αυτό αγώνα δεν θα μπορούσαν να λείπουν η EKO Racing Team και η Zorri Motorsport.

Με νέα εξωτερική εμφάνιση θα παρουσιαστούν τα καρτ τη της EKO racing team αλλά και με επανεμφάνιση του Σάββα Θεοδώρου που θα συμμετέχει στην κατηγορία ΛΟΥΞ.

Πολύ καλά προετοιμασμένος και με εμπειρία από το προηγούμενο PICK, όπου πρωταγωνίστησε στην ίδια κατηγορία, ο Σάββας θα διεκδικήσει τη νίκη οδηγώντας στο όριο ένα Birel motorsport εξοπλισμένο με κινητήρα Rotax. Θα συμμετέχει με το νούμερο 66 αφιερώνοντας τον αγώνα του στον πρόσφατα αδικοχαμένο φίλο και συναθλητή του Μάνο Μαντζιάκη.

Δεύτερος οδηγός της ομάδας ο Θάνος Ξηνταβελόνης. Έχοντας ακόμα φρέσκια στη μνήμη του τη 2η Θέση που κατέκτησε στο περσινό PICK αλλά και η συνεχής ανοδική πορεία του από τους φετινούς αγώνες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει και στο φετινό PICK
. Η τελευταία προπόνηση δε, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Kartodromo, μας έδειξε ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και φόρμα. Μία μικρή αδιαθεσία του τις περασμένες ημέρες έχει ήδη υποχωρήσει και πιστεύουμε να είναι έτοιμος για το διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Με την Zorri Motorsport στο 4ο PICK θα συμμετέχει και ο Άγγελος Πάρχας. 10ος στο 3ο PICK θα προσπαθήσει να πάρει μία καλύτερη θέση εκμεταλλευόμενος τις εμπειρίες της χρονιάς που πέρασε.

Το PICK είναι μία γιορτή που έχει ως σκοπό την προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και του καρτ ειδικότερα. Για εμάς από την Zorri Motorsport αυτός ο αγώνας αποτελεί ένα διήμερο διασκέδασης. Ας ευχηθούμε λοιπόν σε όλους τους αγωνιζόμενους να ευχαριστηθούν τον αγώνα τους δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την απόλαυση και λιγότερο στη νίκη.

Καλή τύχη!!!
zorri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ