2012-09-27 13:24:53
Φωτογραφία για Ένταση μεταξύ Κάρολ-Μανωλά
Διαβάστε για τη νέα ένταση που προκλήθηκε μεταξύ Κάρολ και Μανωλά λίγο μετά το ματς με τον Πανθρακικό. "Σειρήνες" από τις ΗΠΑ για τον Βορειοϊραλανδό γκολκίπερ.

Μπορεί από το ξεκίνημα της εβδομάδας να κυριαρχεί ένα θετικό κλίμα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά την παρέμβαση του Ιμπαγάσα και τα "γκάζια" του Ζαρντίμ, τα νεύρα ωστόσο παραμένουν στην... τσίτα.

Λίγο πριν την αρχηγική ομιλία του Αργεντινού μέσου μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μπήκε φιτιλιά μεταξύ Κάρολ και Μανωλά.

Συγκεκριμένα ο Βορειοϊραλανδός τερματοφύλακας είχε παράπονα από τον συμπαίκτη του, για τη συνεννόηση τους εντός του αγωνιστικού χώρου, και το εξέφρασε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τους "κροκόδειλους".

Ο νεαρός άσος ωστόσο αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις του έμπειρου άσου και κάπου εκεί τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί σοβαρό επεισόδιο.

Για τον Βορειοϊραλανδό τερματοφύλακα βέβαια πρέπει να πούμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ και την ομάδα της Νέας Υόρκης, οπότε δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν έχουμε εξελίξεις, μιας και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ