2012-09-23 21:55:26
Φωτογραφία για Ο Αλαφούζος προειδοποιεί τον... Σπάθα
Πιστός στη συνήθεια του να γίνεται γραφικός ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλε πάλι παραμονές αγώνα ανακοίνωση για τη διαιτησία που ΘΑ σφυρίξει τους πράσινους. Το έκανε με τον Αρετόπουλο πριν το ματς στην Κομοτηνή, το έκανε και σήμερα για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο που σφυρίζει ο Σπάθας. Το κακό για τον Αλαφούζο είναι πώς τον κράζουν άγρια και οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία λοιπόν έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: Το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ορίστηκε να διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας από τον σύνδεσμο του Πειραιά. Πριν από δυο χρόνια, στο παιχνίδι Λάρισας – Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε ότι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Πέρσι, παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, επέμεινε στη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός. Στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – Ατρόμητος, έπειτα από πανθομολογούμενη κακή διαιτησία, δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρόεδρο της ομάδας του Περιστερίου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αύριο θα υπάρξει ισονομία, όπως και σε άλλα παιχνίδια και δεν θα επαναληφθούν “φαινόμενα Σιδηρόπουλου”.


Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση οπαδών του Παναθηναϊκού που ζητούν από τον Αλαφούζο να μην ξεφτιλίζει άλλο την ομάδα. Διαβάστε μερικά σχόλια όπως δημοσιεύονται στα «Πράσινα Νέα»:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΕ...ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!!!!ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΙΑ!!!!!

 georgegate.13.1966: ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΙΞΤΕ ΜΑΣ 50-50 ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΣΚΟΡ ΑΥΡΙΟ!!!!!ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΟΥΣΤ!

ΤάσοςΡαψωδός: poios,aytos pou sas edose to prota8lima to 2010?
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ