2012-09-23 21:47:32
Φωτογραφία για #TolisLovedMaria: Έσβησε ο Τόλης που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το twitter
Συγκινητικά μηνύματα αγάπης ανεβάζουν από το πρωί χιλιάδες χρήστες του twitter οι οποίοι δημιούργησαν το hashtag #TolisLovedMaria.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο twitter η δημιουργία του συγκεκριμένου hashtag ήταν η τελευταία επιθυμία ενός χρήστη twitter ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή χτυπημένος από την απάρατη νόσο και ήθελε όλοι να μάθουν πόσο πολύ αγαπούσε την κοπέλα του.

Ανάμεσα στους χιλιάδες χρήστες που έγραψαν ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Κατερίνα Ζαρίφη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Γκανά θα πουν αύριο συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που έμαθαν για τον χαμό του σήμερα μέσω twitter.

Ο χαμός του Απόστολου συγκλόνισε σήμερα χιλιάδες χρήστες στο twitter οι οποίοι δημιούργησαν το hashtag #TolisLovedMaria που ήταν και η τελευταία του επιθυμία πριν χάσει τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η ιστορία αγάπης με την σύντροφό του Μαρία συγκλόνισε χιλιάδες ανθρώπους στο twitter που εκδήλωναν την θλίψη τους για τον χαμό του.


Συγκίνηση για το θάνατο του Τόλη

Παγκόσμια συγκίνηση, αλλά και εκατομμύρια λόγια αγάπης έφερε η ιστορία του Τόλη και της Μαρίας στο Twitter, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έγινε θέμα συζήτησης σε όλο το Διαδίκτυο, λίγες ώρες αφότου ο Τόλης έφυγε από τη ζωή, έπειτα από άνιση, αλλά -κυριολεκτικά- περήφανη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Τόλης ήταν ο κατά τους φίλους του στο Twitter @moloch82, ή, κατά κόσμον, Απόστολος Γκανάς. Την Κυριακή έχασε τη μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, την Ewing's sarcoma. Ο Τόλης είχε δηλώσει εδώ και καιρό στους φίλους του στο Twitter ότι επιθυμία του ήταν να γίνει αυτό που λέμε "trend", δηλαδή δημοφιλές θέμα συζήτησης, η απλή φράση "Ο Τόλης αγαπούσε τη Μαρία". Το hashtag #TolisLovedMaria έγινε όχι απλά trend στο ελληνικό Twitter, αλλά και στο παγκόσμιο... Ο Τόλης σίγουρα θα χαμογελάει απο κάπου ψηλά, στέλνοντας το ύστατο μήνυμα αγάπης στον άνθρωπο του, τη Μαρία.

Η Μαρία ήταν η κοπέλα του Τόλη από τα σχολικά του χρόνια και στάθηκε δίπλα του, σύντροφος και φρουρός. Υπάρχουν εκατοντάδες Μαρίες που αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσκολίες καθημερινά, που παλεύουν με την ιδέα του θανάτου του συντρόφου τους και άλλες φορές νικούν, άλλες όχι. Μικροί καθημερινοί ήρωες... Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου όλοι αγωνιούμε για τη δουλειά, τους λογαριασμούς και το μέλλον, υπάρχουν κάποιοι που πάνω απ' όλα αυτά βάζουν και την αγωνία για τη ζωή του αγαπημένου τους.

Στο timeline του Twitter, ο Τόλης ήταν ένα καθημερινό «χαστούκι» που μας θύμιζε πως ό,τι κακό και αν μας συμβαίνει, πρέπει να εκτιμάμε την υγεία και τη ζωή. Τον Τόλη δεν τον γνώρισα δυστυχώς στην πραγματική ζωή, ήταν ένας διαδικτυακός φίλος. Παρακολουθούσα το blog του, όπου περιέγραφε τις περιπέτειες της υγείας του, με χιούμορ πάνω απ' όλα, τόλμη και ειλικρίνεια, χωρίς καμία ντροπή ή σεμνοτυφία. Τον θαύμασα γι' αυτό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ