2012-09-23 01:14:47
Φωτογραφία για Οι απαντήσεις Βουλγαράκη-Λιάπη-Μεϊμαράκη...για τις κατηγορίες ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στον πολιτικό χώρο από την αποκάλυψη πως πολιτικά πρόσωπα όπως ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Μιχάλης Λιάπης και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εμπλέκονται σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

 Ο Γιώργος Βουλγαράκης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, προσπαθώντας να απαντήσει σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας έγραψε χαρακτηριστικά:

 «Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα !Δεν γνωρίζω ούτε κατ όψη, απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ' τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορτάζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα».

 Την υπόθεση σχολίασε και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, μέσω του Facebook.

 «Ο Γιώργος Βουλγαράκης ισχυρίζεται σε ότι τον αφορά ,σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για παραμύθι χωρίς δράκο
. Και για τις οφσορ έλεγε τότε το 2008 περίπου τα ίδια και προσπαθούσε να μας βγάλει τρελούς. Αποδείχθηκε όμως,ότι, υπήρχε Δράκος με φτερά και φωτιές. Υπάρχουν βέβαια δράκοι ταγμένοι στο καλό,όπως η Σαφίρα του Εραγκον(του Κρίστοφερ Παολίνι) και δράκοι ταγμένοι στο κακό όπως οι δράκοι του Βουλγαράκη», έγραψε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

 Την ανάμειξή του στην υπόθεση σχολίασε και ο Μιχάλης Λιάπης ο οποίος σε δηλώσεις του στο real.gr λέει χαρακτηριστικά: 

«Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου».

Tι λέει ο Μεϊμαράκης

 Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Real News, σχολίασε πριν από λίγο με δήλωσή του και ο πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. "Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News. Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης.

Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.....enikos.gr...
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ