2012-09-23 01:13:03
Φωτογραφία για Γράμμα αναγνώστης προς την πρόεδρο δικαστών και εισαγγελέων
Ονομάζομαι ΣΚ και είμαι Καρδιολόγος. Ήθελα να σας εκφράσω μια απορία μου. Συμμερίζομαι την απόφαση του συλλόγου σας για απεργιακές κινητοποιήσεις,,, λόγω της απαράδεκτης μείωσης των μισθών σας όμως έχω τις εξής ενστάσεις.

1. Ο δικαστικός λειτουργός δεν είναι επάγγελμα αλλα λειτούργημα όπως είναι και ο ιατρός . Τι θα πεί αυτό ;

Δεν θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή τις εφαρμογής των απαράδεκτων και αντισυνταγματικών μέτρων που επέβαλε το κράτος και η τρόικα στην κοινωνία τα τελευταία 2 χρόνια να πρωτοστατήσετε στον αγώνα ενάντιας της εξαθλίωσης που θα επέφεραν αυτά τα μέτρα; Δεν θα έπρεπε να σηκώσετε εσείς "το λάβαρο της επανάστασης" έτσι ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις από τα μέτρα αυτά; (ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ κλπ). Γιατί αντιδράσατε τελευταία στιγμή όταν τα μέτρα αυτά σας άγγιξαν;

2. Πως επιτρέπετε την εφαρμογή αντισυνταγματικών διατάξεων όπως είναι το χαράτσι στα ακίνητα που σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 5 του και το άρθρο 17 του συντάγματος είναι παράνομο και αντισυνταγματικό;


Πως επιτρέπετε λοιπόν τέτοιες αλλά και πολλές άλλες παράνομες διατάξεις να κατακρεουργούν τους Ελληνες καθημερινά τα τελευταία 2 χρόνια και από την άλλη νσ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ για την μείωση των μισθών σας; ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ειναι σε αντίθεση μεταξύ τους..

Εσείς μπορείτε να δώσετε λύση στο πρόβλημα οχι όμως έτσι... Ασχοληθείτε πρώτα με τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ όλων Ελλήνων και δώστε λύση σε αυτά... Δίνοντας λοιπόν λύση σε αυτά αυτομάτως θα λυθούν και τα δικά σας. Διαφορετικά είστε καταδικασμένοι , μαζί με όλους εμάς, να αποτύχετε στον αγώνα σας και να δώσετε πρόσφορο έδαφος, σε αυτούς που επιβουλεύονται την πατρίδα μας , για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

Με σεβασμό σε εσάς και στο Λειτούργημα σας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ