2012-09-21 17:27:25
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο γήπεδο του Περιστερίου με θέμα τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της πέμπτης (5ης) αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι θα λάβουν 1.000 εισιτήρια με την προϋπόθεση να φιλοξενήσουν και αυτοί οπαδούς του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο διαχείρισης εισιτηρίων Κο Χατζή και τον υπεύθυνο ασφαλείας Κο Πέτρου, ανακοίνωσε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία θα χορηγούνται εισιτήρια στις ομάδες που θα υποβάλλουν επίσημο αίτημα υπό την προϋπόθεση της ανταποδοτικότητας για τα παιχνίδια του β’ γύρου.

Έτσι έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την χορήγηση εισιτηρίων (1.000), τα οποία θα διατεθούν στη θύρα 1 (μεταλλική, οδός Γιαννιτσών).

Γνωστοποιείται επίσης στους οπαδούς του Ολυμπιακού πως την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσει για αυτούς κάποιο από τα εκδοτήρια του γηπέδου αλλά και πως όσοι δεν προμηθευτούν εισιτήριο δεν θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ