2012-09-21 16:21:32
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΪΝΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης αντιμετωπίζουν σήμερα στις (21:00), την γερμανική πρώην ομάδα του Κάιλ Χάινς, Μπάμπεργκ, ενώ σε αυτό το τουρνουά συμμετέχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η, πάντα υπολογίσιμη δύναμη στη Ρωσία, Κίμκι.

Οι δύο τελευταίες θα αναμετρηθούν και αυτές σήμερα στις (19:00) το απόγευμα. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, κάτι που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να τεστάρει τις δυνάμεις του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε Α1 και Ευρώπη.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, θέλει να δει την ετοιμότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με Σιένα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σάσαρι, οι παίκτες του Θρύλου, ήταν πολύ καλοί, για μια ομάδα που βρίσκεται ακόμα στην προετοιμασία της.

Ο Μπρτζώκας, σε αυτό το τουρνουά θέλει να εντοπίσει κάποια πράγματα που δεν έγιναν σωστά στα παιχνίδια της Ιταλίας, όπως οι αργές επιστροφές στην άμυνα, αλλά και το κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ, που δεν είναι δουλειά δύο ή τριών παικτών, αλλά όλόκληρης της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ