2012-09-20 00:16:11
Φωτογραφία για Κινηματογραφικές σκηνές καταδίωξης στην Πάτρα.
Κινηματογραφικές σκηνές σήμερα το απόγευμα στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα, όταν ένας άνδρας μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σε καφέ – μπαρ της περιοχής προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που έφθαναν στο σημείο και ακολούθησε καταδίωξη.

Γύρω στις 6 μ.μ. ο άνδρας μπήκε σε κατάστημα καφέ – μπαρ στη συμβολή των οδών Δορυλλαίου και Εφέσσου. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες έφερε επάνω του κάποιο αντικείμενο, πιθανόν όπλο ή μαχαίρι, ενώ κάποιοι περίοικοι ανέφεραν αργότερα στους αστυνομικούς πως πολύ πιθανόν να προσπάθησε να πουλήσει «προστασία», κάτι βέβαια που ακόμα δεν επιβεβαιώνεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. κατέφθαναν στο σημείο, ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητό του που είχε παρκαρισμένο ακριβώς έξω από το μαγαζί και προσπάθησε να διαφύγει.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ακολούθησε καταδίωξη στους γύρω δρόμους και κυρίως στην οδό Ιωνίας και τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα μέτρα πιο κάτω. Στην προσπάθειά του όμως να τους ξεφύγει, προσέκρουσε, σύμφωνα με πληροφορίες, και με σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.Τελικά ο άνδρας συνελήφθη.. και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας για τα περαιτέρω.......--> -->
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ