2012-09-19 21:31:49
Φωτογραφία για Μόνο ένας ιδιοκτήτης...
Την αναγκαιότητα ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ιδιοκτήτη, ξεφεύγοντας από τη διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει αυτή τη στιγμή, επανέλαβε ο Πρέλεβιτς. Μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις, εξήγησε πως πάνω από όλα είναι η οικονομική εξυγίανση, ενώ για να καταφέρει η ομάδα να έχει όραμα θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλομέτοχο. Μίλησε, επίσης, για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, το Κύπελλο Ελλάδας και τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά τα όσα είπε Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Η ιστορία των δύο ομάδων λέει ότι είναι ντέρμπι. Οι ομάδες στην αρχή δεν είναι έτοιμες, η γενική φιλοσοφία λέει, πάντως, ότι στο πρωτάθλημα θα παίξεις με όλους».

Για τη νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας επί του Πανελευσινιακού: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν καλή νίκη. Τώρα, βλέπουμε το μέλλον. Δεν βγάζουμε συμπεράσματα από αυτά τα παιχνίδια».


Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Στόχος μας παραμένει η οικονομική εξυγίανση και παράλληλα να δημιουργηθεί ανταγωνιστική ομάδα. Είναι δύσκολο, γιατί δεν υπάρχει ιδιοκτήτης κι αυτό το κάνει διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια γιατί πλέον οι κανονισμοί εφαρμόζονται. Πρέπει να βγεις από το αδιέξοδο, να βάλεις υποδομές και μετά να κάνεις πρωταθλητισμό. Πρέπει να υπάρχει ένας ισχυρός ιδιοκτήτης που να μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να δώσει όραμα».

Για τη χορηγία από τις εταιρίες συμφερόντων Κοντομηνά: «Είναι ελπίδα και μας βοηθάει για το μέλλον. Πρέπει να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν θα ισχύουν αυτά που ίσχυαν, τα οικονομικά μεταφέρονται και στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι φέτος αυτή την ελληνική ομάδα θα τη στηρίξει».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με το Σούλη Μαρκόπουλο: «Ήταν βασικός στόχος αυτής της διοίκησης να περιμένει το Μαρκόπουλο».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Στο πρωτάθλημα είναι λίγο δύσκολο, στο Κύπελλο Ελλάδας όμως, επειδή είναι ένα παιχνίδι, τα πάντα γίνονται».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Ο βασικός χορηγός είναι ο κόσμος, είναι οι μπασκετικοί που έρχονται στο γήπεδο. Το μπάσκετ έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, πρέπει να τα λέμε γιατί πολλά ξεχνιούνται. Είμαστε η μοναδική χώρα που σκεφτόμαστε έτσι. Πάμε στο γήπεδο για να δούμε την ομάδα να κερδίζει και όχι για να παρακολουθήσουμε μπάσκετ».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ