2012-09-19 21:31:04
Φωτογραφία για Εργαζόταν ως γυψοσανιδάς στην αναρρωτική του άδεια ο πυροσβέστης στην Πάφο
Με αποπομπή από το σώμα κινδυνεύει πυροσβέστης στην Πάφο ο οποίος όχι μόνο έκανε δεύτερη δουλειά αλλά εργαζόταν ως γυψοσανιδας ενώ βρισκόταν με αναρρωτική αδεία.

Ο πυροσβέστης πιάστηκε στα πράσα όταν προκάλεσε επεισόδιο σε κέντρο αναψυχής στο οποίο είχε εκτελέσει εργασίες με το συνεργείο του τις προηγούμενες μέρες. 

Συγκεκριμένα σήμερα μετέβη στο κατάστημα και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη να του καταβάλει το ποσό που είχαν συμφωνήσει για την εργασία που είχε διεκπεραιώσει. Σε κάποιο στάδιο φαίνεται ότι προέκυψε οικονομική διαφορά και σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του νυκτερινού κέντρου στην αστυνομία, ο πυροσβέστης κατέστρεψε τοίχους από γυψοσανίδα και προκάλεσε ζημιά ύψους 500 περίπου ευρώ. 

Ο ιδιόκτητης του νυκτερινού κέντρου κάλεσε την αστυνομία και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συνέλαβαν τον πυροσβέστη και τον έθεσαν υπό κράτηση. Εναντίον του πυροσβέστη εξετάζεται ήδη ποινική και πειθαρχική υπόθεση ενώ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα με οδηγίες του αρχηγού αστυνομίας ενώ κινδυνεύει να αποπεμφθεί από το σώμα αφού έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για παρόμοιας φύσης αδικήματα.

alithia.com.cy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μέσα και ο Πλατέλλας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μέσα και ο Πλατέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ