2012-09-19 21:25:43
Φωτογραφία για Διακοπή λόγω... καταιγίδας!
Η βροχή κάνει... πάρτι στο Μάριμπορ και η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού διεκόπη λόγω της καταιγίδας ενώ αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι το γήπεδο... στολίδι!

Τελευταία προπόνηση για τον Παναθηναϊκό πριν την αναμέτρηση με την Μάριμπορ και η καταιγίδα άναψε... κόκκινο σε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Η βροχή που κάνει πάρτι από νωρίς το μεσημέρι, μετατράπηκε σε καταιγίδα, ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε επικίνδυνα και μετά από περίπου τριάντα λεπτά, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση, φοβούμενος τυχόν τραυματισμούς!

Σύμφωνα με όσα είχε δείξει τις προηγούμενες ημέρες στην Παιανία μένει ανοιχτή η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Φορναρόλι να έχει το προβάδισμα αντί του Λάζαρου. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βυντρα και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουμσόνγκ και Βελάσκες. Κατσουράνης, Βιτόλο στον άξονα, δεξί εξτρέμ ο Ζέκα, αριστερό ο Κουίνσι και σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό.


Το στολίδι του Μάριμπορ

Το «Λιούνσκι» του Μάριμπορ είναι μαζί με το ποτάμι που κόβει τη πόλη στα δύο, ότο πιο ωραίο μπορεί να δει κανείς. Γήπεδο... στολίδι, 13.000 θέσεων, πραγματικό «κλουβί», ο ορισμός της ιδανικής έδρας. Δεδομένα θα δημιουργηθεί πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, αναμένεται να είναι γηπέδο ενώ η πρόβλεψη για τον καιρό κάνει λόγο για βελτίωση και... καθαρό ουρανό.

Δεν θα είναι μόνος του!

Μπορεί οι Σλοβένοι να ετοιμάζουν εξαιρετική ατμόσφαιρα, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος του και θα έχει στο πλευρό του περίπου 400 εκδρομείς από την Αθήνα. Η συντριπτική πλειοψηφία τους αναμένεται το πρωί της Πέμπτης στο Μάριμπορ με την οδική, ώστε να δώσουν πράσινο... χρώμα στα γραφικά και πανέμορφα σοκάκια της πόλης και φυσικά να βρεθούν στο πλευρό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των ποδοσφαιριστών του.

Το «δεν σε φοβόμαστε» και ο Βλάοβιτς

Σε μία από τις εφημερίδες που κυκλοφορούν εδώ στο Μάριμπορ, την «Sports Novosti», υπάρχει πρωτοσέλιδο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, αναφέρουν πως «δεν σε φοβόμαστε Παναθηναϊκέ», δείχνοντας την αισιοδοξία τους ενόψει του ματς. Η άλλη αθλητική έκδοση της πόλης, φιλοξενεί συνέντευξη του Γκόραν Βλάοβιτς, ο οποίος είχε φορέσει στο παρελθόν την φανέλα με το τριφύλλι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ