2012-09-19 14:09:04
Φωτογραφία για Αγρίεψαν στο Πεντάγωνο ... Εντολή ''Μαζέψτε τους!
Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν στο Πεντάγωνο και πλέον δεν πρόκειται να ανεχθούν το παραμικρό Τίποτε δεν θα παραβιάζεται που να είναι απέναντι στον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα!

Αφού χρειάστηκε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι με ένα τσούρμο ένστολους και ανάμεσά τους και Στρατιωτικούς με στολή να περιφέρονται στις Πλατείες και στα καφέ με τσάντες αλλά κρεμ, παραποίηση στολής αν κάποιοι θυμούνται και μερικά ακόμη Στρατιωτικά αδικήματα ,αφού οι δημοσιογράφοι που στόχο είχαν τον ΥΕΘΑ και κάποιους από τους Αρχηγούς ... Ξεσάλωσαν και χάιδευαν τα αυτιά και κάποιοι νόμισαν οτι έγιναν( Λέχ Βαλέσα του Στρατού ) ήρθε η διαταγή για να σφίξουν και μερικοί ...κ@λοι !

Η Εντολή ρητή αυστηρή και άμεσα εφαρμόσιμη ...Μαζέψτε τους γιατί και οι ΣΦΑ είναι για τους λεβέντες με τα μαύρα και με τα άσπρα !

Κάλιο αργά παρά ποτέ ...Να δούμε τι άλλο έπρεπε να γίνει για να πάρουν φωτιά μερικοί ,μερικοί !

Είχε προηγηθεί το twitt του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ όπου προειδοποιούσε με ευγενική γλώσσα για πειθαρχία και σεβασμό στους θεσμούς ..."οποίοι δεν ξέρουν τον Κωσταράκο δεν το κατάλαβαν ! Το πόσο αυστηρό είναι θα το πάρουν χαμπάρι τις αμέσως επόμενες ημέρες !

Αλήθεια ο ΥΦΕΘΑ Καράμπελας μόνο όταν ήταν εν ενεργεία ήταν ο σκληρός ;

Τώρα στους ενεργεία γιατί τους χαρίζεται ; ...Μήπως επειδή έγινε Πολιτικός ; μα από ότι γνωρίζω ακόμη υπογράφει σαν ο Αντιστράτηγος ε.α

Βετεράνος!

trikalagr.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ