2012-09-19 00:18:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστριας: Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, δεν θα τους κάνουμε την χάρη!
Οι δικαστικοί βγήκαν στα κάγκελα τώρα που κόβονται τα ειδικά μισθολόγια.

Τώρα που η τρόικα τους ξαναχτυπά την πόρτα όχι ευγενικά, αλλά δίνοντάς της κλωτσιά. Αντιδρούν, φωνάζουν, απεργούν, σε λίγο θα τους δούμε με πανό στους δρόμους. Ας θυμηθούμε όμως πριν δυο χρόνια όταν άρχισαν όλα τα παιχνίδια της τρόικας με τους δικούς μας υποταγμένους πολιτικούς. Όταν ζητήθηκε από τη δικαιοσύνη να κρίνει τη δανειακή σύμβαση και το πρώτο μνημόνιο τα βρήκαν όλα εντάξει και νόμιμα.

Τι νόμιζαν, ότι αν ανοίξει η όρεξη του δράκου θα μένανε αυτοί σώοι; Πίστευαν ότι κανένας δεν θα τολμήσει να πειράξει την (ανεξάρτητη) αυτήν εξουσία; Άφησαν τον λαό στη μοίρα του να παλεύει με το θεριό μόνος και απελπισμένος, νομίζοντας πως θα τη βγάλουν στον αφρό. Τώρα διαμαρτύρονται και ζητάνε τη συμπαράσταση αυτού του βασανισμένου λαού. Πιστεύω πως θα τη βρούνε και ο λαός θα είναι μαζί τους, όπως πρέπει ο ένας να είναι κοντά στον άλλο για να μπορέσουμε να αποτινάξουμε τη σκλαβιά και την εκμετάλλευση.

Αρκεί βέβαια και αυτοί έστω και αργά να σταθούν στο ύψος της εξουσίας τους. Το δόγμα του σοκ που εφαρμόζεται στην Ελλάδα αυτό θέλει να πετύχει: να στρέψει τη μια κοινωνική ομάδα απέναντι από την άλλη. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Όταν οι γύρω σου δυστυχούν δεν μπορείς να είσαι εσύ καλά. Και να ξέρεις ότι το κακό δεν θα αργήσει να σε φτάσει.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ