2012-09-19 00:12:48
Φωτογραφία για C.L. Group A: Νίκες για Παρί και Πόρτο
Η Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε επίδειξη δύναμης νικώντας με 4-1 την Ντινάμο Κιέβου, ενώ η Πόρτο επικράτησε με 2-0 στο Ζάγκρεμπ της Ντίναμο

Η Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε επίδειξη δύναμης νικώντας με 4-1 την Ντινάμο Κιέβου, ενώ η Πόρτο επικράτησε με 2-0 στο Ζάγκρεμπ της Ντίναμο

Παρί Σεν-Ζερμέν - Ντινάμο Κιέβου 4-1

Σκόρερς: 19' πέν. Ιμπραχίμοβιτς, 29' Τιάγκο Σίλβα, 32' Αλέξ, 91' Παστόρε / 87' Μιγκέλ Βελόζο

Γήπεδο: "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι

Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Με εκτέλεση πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Παρί Σεν-Ζερμέν άνοιξε το σκορ στο 19', με την εσχάτη των ποινών να έχει κερδίσει ο Ζερεμί Μενέζ από τον Τάρας Μίχαλικ.

Το δεύτερο γκολ των Γάλλων το πέτυχε το άλλο μεγάλο απόκτημα από την Μίλαν, ο Τιάγκο Σίλβα, με τον καλύτερο αμυντικό του πλανήτη να κάνει το 2-0 στο 29', σκοράροντας (με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ και σύγχυση) στο επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα.


Μόλις 3 λεπτά αργότερα (32') ήρθε το 3-0 από του παρτενέρ του Τιάγκο Σίλβα στην άμυνα, τον Αλέξ, να σκοράρει με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαντόμ.

Το μόνο που κατάφερε η Ντινάμο Κιέβου ήταν να μειώσει στο 87' με το εξαιρετικό πλασέ του Μιγκέλ Βελόζο, αλλά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε και 4ο γκολ.

Ο Χαβιέρ Παστόρε πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League, κάνοντας με όμορφο σουτ 4-1 στο 91', έπειτα από καταπληκτική προσπάθεια και πάσα του Νενέ.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι, Σαντόμ, Ματουιντί, Παστόρε, Μενέζ, Ιμπραχίμοβιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Κόβαλ, Ντανίλο Σίλβα, Μίχαλικ, Χατσερίντι, Ταΐβο, Γκάρμας, Μιγκέλ Βελόζο, Κράνιτσαρ, Γιαρμόλενκο, Ραφαέλ, Ιντέγε Μπράουν.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Πόρτο 0-2

Σκόρερ: 41' Λούτσο Γκονσάλες, 92' Ντεφούρ

Γήπεδο: "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η Πόρτο κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με το κοντινό πλασέ του Λούτσο Γκονσάλες, έπειτα από την αδυναμία του Κέλαβα να διώξει μετά την σέντρα του Αλέξ Σάντρο από αριστερά.

Οι "δράκοι" πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου, αυτήν την φορά με τον Στεβέν Ντεφούρ στο 92' να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κέλαβα, Βίντα, Τονέλ, Σίμουνιτς, Πίβαριτς, Καλέγιο, Άντεμι, Μπρόζοβιτς, Σαμίρ, Άντε Ρουκάβινα, Τσοπ.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Μιγκέλ Λόπες, Μάικον, Οταμέντι, Αλέξ Σάντρο, Ντεφούρ, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα, Χάμες Ροντρίγκες, Τζάκσον Μαρτίνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2 *VIDEOS*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2 *VIDEOS*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ