2012-09-19 00:11:30
Φωτογραφία για ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2 *VIDEOS*
Mε γκολ των Ποντόλσκι και Ζερβίνιο μέσα σε 1,5 λεπτό η Άρσεναλ, που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ χάρη στο πέναλτι του Μπελχαντά, έφυγε με νίκη 2-1 από το Μονπελιέ.

H Άρσεναλ πήρε πολύτιμη νίκη και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον δεύτερο όμιλο του Champions League, όπυ ανήκει και ο Ολυμπιακός.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εκρηκτικό, με τον Μπελχαντά να κερδίζει πέναλτι από τον Βερμάελεν, να το εκτελεί ο ίδιος και να κάνει το 1-0 στο 9′. H αντίδραση της Άρσεναλ, όμως ήταν άμεση. Στο 16′ ο Ποντόλσκι εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Ζιρού και ισοφάρισε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζερβίνιο έδωσε προβάδισμα στους «Κανονιέρηδες» μετά από συνεργασία με τον Τζένκινσον.

Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι με την εμπειρία τους κράτησαν το αποτέλεσμα και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τη Γαλλία.

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιάνγκα Εμπίβα, Χίλτον, Μπεντιμό, Εστράδα (78' Ερέρα), Σαϊχί, Καμπελά, Μπελχαντά, Μουνιέ (68' Αΐτ Φανά), Καμαρά (78' Σταμπουλί)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Γκιμπς, Βερμάελεν, Μερτεζάκερ, Τζένκινσον, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα (90' Κοκλέν), Ποντόλσκι (90' Γουόλκοτ), Ζερβίνιο, Ζιρού (76' Ράμσεϊ)
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νίκη με ανατροπή η Άρσεναλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νίκη με ανατροπή η Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ