2012-09-17 23:44:44
Φωτογραφία για Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα Τρίτη 18/9 ;;
ΚΡΙΟΣ

Η εσωστρέφεια είναι ένα συναίσθημα σπάνιο για σας αλλά μπορεί για λίγο να σας πιάσει και να μη θέλετε να εκφραστείτε με ανοικτά χαρτιά και κυρίως μέσα στις στενές σας σχέσεις. Η επαφή σας με τον Σκορπιό θα σας προβληματίσει γιατί νοιώθετε μαζί του πολύ οικεία, αλλά επειδή είναι πολύ κτητικός, μερικές φορές γίνεστε και εσείς καχύποπτοι ή σας ενδιαφέρει υπερβολικά το οικονομικό και σταματάτε την επικοινωνία. Θέματα συνεργασιών θα σας προβληματίσουν γιατί υπάρχει ένα ζήτημα που θέλει να λυθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγαίνει όλο το παρελθόν στην επιφάνεια και μπορεί να σας αποκαλυφθεί και η σκοτεινή πλευρά ή οι φοβίες που έχετε μέσα σας κρυμμένες. Το πρόβλημα με έναν Σκορπιό θα σας στριμώξει για λίγο και εδώ χρειάζεται να έχετε ψυχραιμία για να μπορέσετε να κινηθείτε γρήγορα και με ευελιξία. Η σχέση με ένα Ζυγό μέσα στον εργασιακό σας χώρο μερικές φορές είναι καλή και μερικές φορές απρόσωπη. Τώρα, εκ των συνθηκών, θα έρθετε πιο κοντά γιατί μπορεί να σας ανατεθεί εκ του κοινού μια συνεργασία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί για λίγο ο εξωστρεφής Δίδυμος να μπει στο καβούκι του και να θελήσει να κάνει ένα flash back στο παρελθόν του. Όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτή την ημέρα. Αλλά επιτέλους θα φανεί το πρόσωπο του Σκορπιού σε όλο του το μεγαλείο και ίσως να ξεδιαλύνετε και κάποια πράγματα που είχαν μείνει μεταξύ σας ανεξήγητα. Επιθυμίες και οικονομικές δοσοληψίες μπορεί να σας αναστατώσουν και μπορεί να σας βγει και θυμός γιατί πιστεύετε ότι έχετε αδικηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε κάπως συγκρατημένοι και δεν εκφράζεστε εύκολα συναισθηματικά, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με έναν Ζυγό και είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη, η εμμονή σας και η σταθερότητα σε κάποιες καταστάσεις θα σας βοηθήσουν σε μια σημαντική σχέση και κυρίως αν είναι Σκορπιός. Έχετε πάντως έναν υποστηρικτή σε θέματα επικοινωνίας και γνώσης και αυτό σας δίνει μεγάλο άνοιγμα. Μέσα σας στο σπίτι σας θέλετε να έχετε μεγάλη οργάνωση και τάξη και τώρα θα προσθέσετε όπως μπορείτε και την αρμονία στους χώρους.

ΛΕΩΝ

Αναγνωρίζετε πλέον τι πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε μπροστά. Έχετε περάσει και εσείς ζόρικα, αλλά η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι μια ανάσα για σας, αφού σας δίνει τουλάχιστον ένα κοινωνικό άνοιγμα και κατ' επέκταση μια επικράτηση της δικής σας προσωπικότητας κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, καριέρας ή σπουδών. Πάντως οι συμφωνίες που θα ξεκινήσετε από τώρα θα σας φέρουν μια οικονομική βοήθεια και ιδιαίτερα αν σχετίζονται με διεκδικήσεις από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινώντας τα νέα σας ενδιαφέροντα μπορεί να προσθέσετε και ένα καλλιτεχνικό ή δημιουργικό χόμπι που θα σας βγάλει από την αδράνεια ή την πλήξη. Οι φίλοι αποτελούν για σας σημαντικό κομμάτι, αρκεί να αναγνωρίζετε τον βαθύ τους εαυτό και να μην τους κρίνετε αυστηρά. Όσοι σχετίζεστε με Αιγόκερω έχετε καλή πρακτική επαφή και πατάτε γερά σαν σχέση αλλά ίσως λείπει το ρομαντικό κομμάτι που έχετε ανάγκη για να εκφράζεστε. Τα οικονομικά για ένα διάστημα θα εξαρτώνται και από τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Γίνεται μια αλλαγή στη ζωή σας γιατί μπήκε ο Ερμής στο ζώδιό σας και θα μείνει μέχρι και τις 4/10, οπότε θα μπορέσετε να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις ιδέες σας και όχι μόνο αλλά και να τις υλοποιήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο δέχεστε ακόμα την έντονη ενέργεια του Κρόνου και μάλιστα σας δεσμεύει και δεν εκφράζεστε με μεγάλη άνεση αλλά τελικά όλα είναι αναγκαία να τα δεχόμαστε για να εξελιχτούμε και να είμαστε ευέλικτοι σε όλα τα θέματά μας. Η διεκδίκηση είναι αυτή την στιγμή ο τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε για λίγο απομονωμένοι γιατί θέλετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις ή ένα θέμα από μια σχέση σας βαραίνει και σας έχει απομακρύνει. Νιώθετε βέβαια μέσα σας μια βαθιά διάθεση αισιοδοξίας, αλλά χρειάζεται και να την ενεργοποιήσετε, κάνοντας κινήσεις ανοίγματος σε συνεργάτες αλλά και σε άτομα που σας υποστηρίζουν. Καλό είναι με τον Άρη στο Σκορπιό να σταθείτε στα πόδια σας και να αναζητήσετε μέσα σας την ανασυγκρότηση αλλά και την εσωτερική σας συνοχή. Εσείς εκ των έσω ανανεώνεστε και επιβιώνετε. Θα υπάρξει ευκαιρία μέσω ενός Διδύμου για καλυτέρευση των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε συγκρατημένοι και δεν θέλετε να έχετε πολλά-πολλά με κάποια άτομα που τελικά δεν σας ταιριάζουν. Μην πιέζετε πλέον τον εαυτό σας για να σχετίζεστε με όλους και όλα. Οι καιροί άλλαξαν και χρειάζεται να κάνετε τις επιλογές σας για να νοιώθετε καλά και να μην έχετε το αίσθημα της προδοσίας κάθε λίγο και λιγάκι. Επαγγελματικά, έχετε δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο και καθημερινά ζορίζεστε αλλά τελικά από σήμερα αλλάζει ο αέρας γύρω σας και αυτό σας κάνει καλό γιατί ανοίγει περισσότερο η επικοινωνία σας και μπορείτε πιο εύκολα να κερδίσετε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νοιώθετε πίεση γιατί χρειάζεται να είστε διπλωμάτες αλλά και να εξισορροπήσετε πάνω σε δύσκολες καταστάσεις. Αν έχετε νομικά θέματα, τώρα μπορεί να ζοριστείτε περισσότερο. Πρέπει να γίνετε περισσότερο πολύστροφοι και επικοινωνιακοί και να μην κολλήσετε σε κάποιες δικές σας πεποιθήσεις. Δηλαδή είναι αναγκαίο να μπορέσετε να βρείτε την χρυσή τομή με το μέσα σας, αλλά συγχρόνως με τις εξωτερικές τρέχουσες ανάγκες που σας πιέζουν. Αν το επιτύχετε αυτό, θα ξεμπερδέψετε μια καλή από πολλά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν σας γυρνάει για λίγο πίσω και εσείς αναρωτιέστε με ποιο τρόπο θα το ξεπεράσετε. Κυρίως κάποια οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, που μπορεί να σχετίζονται με ένα ακίνητο ή με έναν Σκορπιό. Έχετε βέβαια κοινωνική και φιλική στήριξη κι αυτό σας κάνει καλό γιατί εσείς είστε οι άνθρωποι της φιλίας και της ομάδας. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας ταλαιπωρούν. Εσείς είστε άνθρωποι του αέρα και της επικοινωνίας και αυτό είναι το μεγάλο σας ατού. Ο Ερμής που μπαίνει στο Ζυγό θα σας δώσει την ευελιξία και την ευκολία για νέα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς, όταν γυρνάτε στο παρελθόν, μάλλον συγχρονίζεστε καλά γιατί η σταθερότητα των συναισθημάτων σας που πηγάζουν από τη μνήμη σας σάς βοηθά να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως στο «εδώ και τώρα». Το Λιοντάρι μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας βοηθάει και σας δίνει μια λάμψη αλλά μερικές φορές νοιώθετε ότι σας καπελώνει. Το καλό είναι ότι έχετε αρχίσει και βλέπετε την ζωή με άλλο μάτι και αυτό σας βγάζει έξω από το καβούκι σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και δυνατούς. Είναι ευκαιρία πάντως να δηλώσετε αυτά που σας αρέσουν γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσετε σιγά-σιγά να γίνονται και τα δικά σας θέλω.

 http://www.astrology.gr
  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ