2012-09-17 16:23:08
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΛΑΣ : ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Δύσκολη ήταν η απόφαση του Κέβιν Μιραλάς να φύγει από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός στον αγγλικό Τύπο, τονίζοντας όμως πως είναι χαρούμενος που πλέον ανήκει στην Έβερτόν.

Ο πρώην φορ των ερυθρόλευκων είπε πως περνούσε όμορφα στην Ελλάδα, τόσο αυτός, όσο και η οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Independent» και στην προσπάθειά του να εγκλιματιστεί στο Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς:

Για το πως νιώθει στο Λίβερπουλ: «Είμαι εδώ λίγο καιρό και προσπαθώ να εγκλιματιστώ στη χώρα και στη νέα μου ομάδα. Μέχρι στιγμής όλα είναι πολύ καλά».

Σχετικά με την απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν εύκολο. Ένιωθα πολύ όμορφα στην Ελλάδα, όπως και η οικογένειά μου. Δεν πήρα την απόφαση πολύ γρήγορα, όμως τώρα χαίρομαι που είμαι εδώ».

Για τον Φελαϊνί: «Έχω την γυναίκα μου και την κόρη μου, όμως θα του δώσουμε λίγο... χώρο (γέλια). Θα είναι ωραία που θα παίζουμε μαζί κάθε εβδομάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που Βέλγοι ποδοσφαιριστές βρισκόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ».

Όσο για την Έβερτον: «Έχουμε πραγματικά καλή ομάδα και έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ελπίζω αυτή η σεζόν να είναι καλύτερη από την περσινή. Στόχος είναι να προκριθούμε στην Ευρώπη. Φέτος νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ