2012-09-15 08:51:46
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3 ΚΑΙ Η ΣΑΛΚΕ... ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!
Να διατηρήσει το απόλυτο, κάνοντας το τρία στα τρία, στο φετινό πρωτάθλημα θέλει απόψε (19:30, Novasports 2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος βάζει προς το παρόν στην… αναμονή τη Σάλκε και την πρεμιέρα του Champions League, καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πάντα δύσκολη έδρα των «Ζωσιμάδων».

Πολύ βροχή και πολύ κόσμο περιμένουν οι ιθύνοντες των δύο ομάδων, οι οποίες κατεβαίνουν με λιγοστές απουσίες.

Χωρίς απώλεια θέλει να συνεχίσει στη Super League ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός ο οποίος πήγε στην πόλη της Ηπείρου με στόχο να... τριτώσει τις νίκες του. Ο Ζαρντίμ, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κοντρέρας και Μανιάτη ενώ το 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού, αναμένεται να το συνθέσουν οι Κάρολ, Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φείσα, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Προσοχή στον αγωνιστικό χώρο έχει συστήσει στους ποδοσφαιριστές του ο Ζαρντίμ, αφού ο Ολυμπιακός την Τρίτη δίνει το πρώτο του παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων που πήγε στα Γιάννενα, είναι η εξής:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ