2012-09-10 10:38:04
Φωτογραφία για Πρωτοφανής ταλαιπωρία ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ Πύργου. Στον 4ο με την σκάλα!
Πρωτοφανής ταλαιπωρία των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ Πύργου. Τα γραφεία του ΟΑΕΕ Πύργου βρίσκονται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Πύργου.

Εδώ και δύο μήνες δεν λειτουργεί το ασανσέρ και οι ασφαλισμένοι είναι υποχρεωμένοι να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν από τις σκάλες τους τέσσερις ορόφους συν τον ημιώροφο.

Σε επιτόπιο ρεπορτάζ συναντήσαμε ηλικιωμένους, εγκύους, μανάδες με παιδιά στα χέρια, άτομα με ειδικές ανάγκες, να αγκομαχούν να ανέβουν τις σκάλες προκειμένου να κάνουν την συναλλαγή του με τον ΟΑΕΕ.

Είδαμε ηλικιωμένους να κάθονται στα πλατύσκαλα των ορόφων προκειμένου να ξεκουραστούν για να συνεχίσουν το ανέβασμα, κάποιοι να ανεβαίνουν στην κυριολεξία "με τα τέσσερα" χρησιμοποιώντας και τα χέρια τους.

Η όλη ταλαιπωρία υπάρχει γιατί δεν συγκεντρώνονται τα χρήματα για την συντήρηση του ανσανσέρ. Η εταιρεία συντήρησης του ασανσέρ έχει θυροκολλήσει ανακοίνωση που γράφει ότι γιά την ασφαλή χρησιμοποίησης του ασανσέρ θα πρέπει να αλλαχθεί η τροχαλία επισημαίνοντας ότι "...προκειμένου να αποφευχθεί πιθανόν ατύχημα με σοβαρούς τραυματισμούς ατόμων...".

Εμείς δεν εξετάζουμε ποιός ευθύνεται για την μη λειτουργία του ασανσέρ, αυτό που προέχει είναι η ΑΜΕΣΗ λειτουργία για να σταματήσει η απίστευτη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ Πύργου.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ