2012-09-10 10:30:04
Φωτογραφία για Προσοχή στη Λιθουανία
Βιντεοθεραπεία και ανάλυση είχε το πρόγραμμα μεταξύ άλλων στην Εθνική ομάδα ενόψει Λιθουανίας, με τον Σάντος να τονίζει ότι πρόκειται για πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

Η σημαντική νίκη επί της Λετονίας στη Ρίγα έφερε πολλά χαμόγελα στις τάξεις της Εθνικής, ωστόσο οι διεθνείς δεν εφησυχάζουν και προετοιμάζονται για το ματς κόντρα στη Λιθουανία.

Ο Σάντος συγκέντρωσε τους Έλληνες παίκτες που έχει στη διάθεσή τους και έδειξε σε βίντεο τον επόμενο αντίπαλο και τόνισε τα πράγματα που θέλει να δει στον αγωνιστικό χώρο καθώς η Λιθουανία είναι ένας πιο δύσκολος αντίπαλος από την Λετονία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε το ματς κόντρα στη Ρωσία (0-0), το οποίο είχε διεξαχθεί πριν το Euro θέλοντας να δείξει το επίπεδο του αντιπάλου, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η «αρκούδα».

Ουσιαστικά, αυτό που ζήτησε να δει ο Σάντος το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη είναι πάθος, να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα και να σκοράρουν.

Ο Πορτογάλος εστίασε ιδιαίτερα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Λιθουανών, που είναι μια κλάση ανώτερη από την Λετονία με αρκετά έμπειρους παίκτες, που είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση, και φυσικά ζήτησε από όλους απόλυτη προσοχή και συγκέντρωση σε όλους τους τομείς καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ