2012-08-26 14:42:03
Φωτογραφία για Έμειναν από… λάδια οι μπάρες
Εικόνα διάλυσης εμφανίζουν κάποιες υπηρεσίες του ΟΣΕ όπως αποτυπώνεται στην ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση της Μενεμένης καθώς παρά τις τεχνικές παρεμβάσεις οι μπάρες δεν λειτουργούν για μεγάλα διαστήματα.

Ο φύλακας αναγκάζεται να τρέχει στο δρόμο, όταν πλησιάζει τρένο, και να κουνά κόκκινες σημαίες, προκειμένου να ειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι ορατός σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες διαβάσεις του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Ο υδραυλικός μηχανισμός στις τριπλές απαγορευτικές μπάρες διέλευσης της οδού Αγίας Παρασκευής χάλασε, παρότι έχουν δαπανηθεί χρήματα για την επισκευή του. Η βλάβη, η οποία αρχικά αποδόθηκε σε έλλειψη λαδιού, σημειώθηκε στις αρχές του έτους και οι αρμόδιοι επιλήφθηκαν του θέματος έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τοπική τεχνική υπηρεσία ανέφερε τη ζημιά στην κεντρική υπηρεσία και ακολούθησε ένας ατέρμων κύκλος εξέτασης του αιτήματος, έγκρισης δαπανών και απόφασης για την εκτέλεση εργασιών. Τελικά η υπηρεσία προμηθεύτηκε λάδι, αλλά, μόλις επισκευάστηκε το σύστημα, άρχισαν οι διαρροές λαδιού. Οι υπάλληλοι συμπλήρωναν λάδια στο υδραυλικό σύστημα, αλλά μεγάλες ποσότητες χάνονταν, ενώ έπαθε ζημιά και ένα λάστιχο στον κοχλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες δαπανήθηκαν περίπου 7.000 ευρώ για τεχνικές παρεμβάσεις. Το αποτέλεσμα των επισκευών ήταν να… χαλάσουν για ακόμη μία φορά οι μπάρες.
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ