2012-08-25 16:48:11
Φωτογραφία για Η υποκρισία των media: Όταν ένας ομοφυλόφιλος πυροβολεί έναν συντηρητικό δεν είναι «έγκλημα μίσους». Το αντίθετο φυσικά είναι...
Όταν ένας ομοφυλόφιλος πυροβολεί το γραφείο μιας συντηρητικής οργάνωσης, πρόκειται για έγκλημα με «πολιτικά κίνητρα». Όταν συμβαίνει το αντίθετο, πρόκειται για «έγκλημα μίσους». Εν τω μεταξύ, όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί», εν γνώση τους, κρατάνε μυστική την έκρηξη του AIDS, διότι δίνει βλέπετε, άσχημη εικόνα για τους ομοφυλόφιλους.

Hayden Fox (Henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πριν μια εβδομάδα ένας ομοφυλόφιλος προσπάθησε να πυροβολήσει ένα γραφείο που υπερασπίζεται τις αξίες της οικογένειας στην Washington, επειδή ήταν αντίθετος με τον σκοπό της οργάνωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο παρακάτω, η αστυνομία και τα mediaπαρέλειψαν εξ αρχής να αναφέρουν ότι ο τύπος ήταν ομοφυλόφιλος ή γιατί το έκανε.

Την ώρα που η Αμερική βιώνει το φαινόμενο πυροβολισμών από "Μοναχικούς Ένοπλους", το πιο περίεργο πράγμα σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι μπορεί στην πραγματικότητα ένα τέτοιο περιστατικό να είναι κάτι χωρίς πρόγραμμα και χωρίς σχέδιο.


Είναι σαν ένας μεθυσμένος να περπάτησε στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού έργου και γρήγορα το προσωπικό να τον τραβάει πίσω στα παρασκήνια και οι ηθοποιοί αφού μείνουν για λίγο αμήχανα σιωπηλοί, να συνέχισαν να παίζουν σα να μην συμβαίνει τίποτα. Κάτι «τρελοί ακροδεξιοί» κάνουν τέτοια πράγματα, όχι καημένοι, γλυκούληδες καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι.

Αν διαβάσεις τα άρθρα σχετικά με το περιστατικό, θα νομίσεις ότι η συντηρητική οργάνωση που λέγεται ‘Family Research Council’είναι αυτή που δικάζεται!

Η New York Times, λέει, «Πίσω από τους πυροβολισμούς ίσως βρίσκονται πολιτικά κίνητρα».

Να μας εξηγήσουν οι οργανώσεις για τα «δικαιώματα», όπως το γνωστό «αντιρατσιστικό» Southern Poverty Law Center, πως μπορούμε και εμείς οι αδαείς να διακρίνουμε μεταξύ «πυροβολισμού λόγω πολιτικών κινήτρων», και «πυροβολισμού λόγω μίσους».

Διαβάζουμε σχετικά στο Townhall από τον Robert Knight

Δείτε τη συνέχεια εδώ
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός συνέχειας η Δανιηλίδου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός συνέχειας η Δανιηλίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ