2012-08-24 14:34:03
Φωτογραφία για fichajes.com : ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΕΝΑΓΙΟΥΝ
Το όνομα του Γιόσι Μπεναγιούν "παίζει" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς με τους Ισπανούς να γράφουν ότι ο Ισραηλινός μπορεί να βοηθήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα "fichajes.com", επικαλούμενη δημοσίευα του «TuttoMercato», έχει τίτλο «ο Μπεναγιούν είναι πιθανό να τελειώσει την καριέρα του στην Ελλάδα» και τονίζει ότι ο παίκτης της Τσέλσι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό.

«Ο Γιόσι Μπεναγιούν είναι πιθανό να τελειώσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Γιόσι Μπεναγιούν να αποχωρήσει από την Τσέλσι. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Ισραηλινός άσος θα ενταχθεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το «TuttoMercato».

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ είναι πιθανό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στα 32 του μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα για να συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ελλάδα και να διατηρήσει τα κεκτημένα σε εγχώριο επίπεδο», αναφέρει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ