2012-08-21 16:15:04
Φωτογραφία για Την Πέμπτη η απολογία Θεοφίλου στον ειδικό εφέτη ανακριτή
Προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του ζήτησε και έλαβε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή -υπεύθυνο για θέματα τρομοκρατίας - Κ. Μπαλτά ο 30χρονος Αν. Θεοφίλου.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ενώ συνδέεται και με συγκεκριμένες τρομοκρατικές πράξεις. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν την τρομοκρατική οργάνωση με την αιματηρή ληστεία της Πάρου, οπότε η δικογραφία για την υπόθεση παραμένει στα χέρια του 10ου τακτικού ανακριτή.

Ο Θεοφίλου παρέμεινε 20 λεπτά στο γραφείο του κ. Μπαλτά και εξερχόμενος του γραφείου, αρκέστηκε να πει πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη τόσο από το Αυτόφωρο Τριμμελές Πλημμελειοδικείο για την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, όσο και από τον τακτικό ανακριτή για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και το φόνο του 53χρονου αυτοκινητιστή.


Συνήγορος του 30χρονου δέχθηκε να αναλάβει ο δικηγόρος Σπύρος Φυτράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι ο πελάτης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πεποίθηση της Αστυνομίας είναι ότι ο συλληφθείς αποτελεί βασικό μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», και πλέον αναζητούνται συγκεκριμένα στοιχεία από τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη στο σπίτι το οποίο είχε νοικιάσει στη Λαμία στην οδό Τυμφρηστού.

Μέχρι στιγμής στο σπίτι έχουν βρεθεί ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα (scanner), μηχάνημα και διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων και το ποδήλατο στο οποίο ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει βιντεοκάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λαμία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκλεβαν καλώδια χαλκού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκλεβαν καλώδια χαλκού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ