2012-08-21 16:10:41
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΙΖΕΙ… ΕΔΑΦΟΣ Ο ΛΕΓΕΑΡ
Όλο και περισσότερους πόντους κερδίζει ο Τζόναθαν Λεγεάρ ως πιθανός αντικαταστάτης του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι κινούνται πολύ δυναμικά τις τελευταίες ώρες για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει επάξια το κενό, που άφησε η μεταγραφή του περυσινού πρώτου σκόρερ της Super League στην Έβερτον.

Με βάση τα δημοσιεύματα, στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν ψηλότερα στην μεταγραφική τους λίστα τα ονόματα των Μπαρμπόσα και Νενέ για την ενίσχυση στην άκρη της επιθετικής λειτουργίας.

Τόσο ο Πορτογάλος μεσοεπειθετικός της Μπράγκα, όσο και ο Βραζιλιάνος χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτουν όλο το «πακέτο» για να ισχυροποιήσουν την ομάδα.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Βέλγου, Τζόναθαν Λεγεάρ, που αγωνίζεται στη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Άντερλεχτ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συνοδεύεται από καλές συστάσεις καθώς πριν μετακομίσει στη Ρωσία θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του βελγικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, άνθρωποι του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ισχυρίζονται ότι η περίπτωση του Λεγεάρ εξετάζεται σοβαρά στους νταμπλούχους Ελλάδας και τελικά δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μιραλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ