2012-08-21 16:09:04
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα τσιγγάνων με εννέα κλοπές
Οκτώ κλοπές μέσα σε τρεις ημέρες είχαν κάνει δυο τσιγγάνοι στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας αλλά η σύλληψη του ενός οδήγησε στην εξιχνίασή τους! Ωστόσο, άλλη μια κλοπή μεταλλικών αντικειμένων που είχαν κάνει στις 9 Ιουλίου στην Μικρομάνη, κάνει τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Καλαμάτας να εκτιμούν ότι η δράση τους δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως.

Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη στην περιοχή «Μπιρμπίτας» του δήμου Καλαμάτας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης, ο οποίος του άσκησε για διακεκριμένες κλοπές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κλοπή τροχοφόρου και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο 35χρονος συνεργός του με τον οποίο διέπραξε όσα κατηγορείται, δεν εντοπίστηκε ακόμη και αναζητείται.

Ως τώρα διαλευκάνθηκαν οι κλοπές που έκαναν δυο τους το τριήμερο μεταξύ 14 και 17 Αυγούστου στις περιοχές της Πύλου, του Πεταλιδίου και της Μεσσήνης. Με αυτοκίνητο που έκλεψαν από την Σπερχογεία, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα από δυο σπίτια στον Άγιο Ιωάννη Πεταλιδίου και το Αχλαδοχώρι. Από μια σκηνή σε κάμπινγκ στη Γιάλοβα και από τρία αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή και στο Νερόμυλο έκλεψαν τρεις τσάντες με χρήματα, προσωπικά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ «βούτηξαν» χρήματα και έγγραφα και από τον από τον… πάγκο με οπωροκηπευτικά ενός αλλοδαπού στην παραλία Βελίκας!

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ