2012-08-18 12:45:28
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ...ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Ατέλειωτες ώρες παρακολουθώντας DVD με περσινούς αγώνες του Ολυμπιακού έχουν περάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο.

Ο 47χρονος τεχνικός και οι Χρήστος Παππάς, Χρήστος Μαρμαρινός και Μίλαν Τόμιτς έχουν περάσει από το… μικροσκόπιό τους πολλούς επιλεγμένους αγώνες της σεζόν 2011-2012, σε μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουν τα συν και τα πλην του έμψυχου δυναμικού που έχουν στη διάθεσή τους. Με σύμμαχο το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά είναι ουσιαστικά ίδια με εκείνη την απερχόμενης χρονιάς, αφού έχουν παραμείνει έντεκα παίκτες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να έχει ακριβή εικόνα για τα σημεία που υστερεί και χρειάζονται διόρθωση, αλλά φυσικά κι εκείνα στα οποία υπάρχει πλεονέκτημα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα ο Ολυμπιακός χρειάζεται βελτίωση σε δύο τομείς: στο «σετ παιχνίδι» και στο σκοράρισμα μέσα από τη ρακέτα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δείξει στις προηγούμενες ομάδες που έχει εργαστεί (Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Πανιώνιος) ότι αρέσκεται να παίρνει πόντους από τους ψηλούς, οπότε αυτή τη λογική θα θελήσει να περάσει και στη νέα ομάδα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ