2012-08-18 12:39:55
Φωτογραφία για Ποιος θα είναι ο αντι-Μιραλάς?
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν προπονήθηκε το Σάββατο το πρωί και έμεινε εκτός αποστολής με την Νάπολι. Ταξιδεύει για Αγγλία ο Βέλγος.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην σχολιάζουν τα δημοσιεύματα για την απόκτηση του Μιραλάς από την Έβερτον, οι ενδείξεις ωστόσο δείχνουν πως ο 25χρονός άσος βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Ρέντη.

Μάλιστα στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Μιραλάς δεν πήρε μέρος, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην αποστολή για το φιλικό με την Νάπολι την Κυριακή (22:00)

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Βέλγος άσος ταξιδεύει για την Αγγλία με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Έβερτον.

Το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα αγγίξει τα 7.6 εκ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα "ζαχαρωτά".

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτό το διάστημα και ήδη στον Πειραιά επεξεργάζονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Βέλγο άσο.


Πρώτο φαβορί δείχνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των Νενέ, Ντρέντε και Μπαρμπόσα.

Πρώτη για Κοντρέρας

Στα της προπόνησης τώρα, ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού, κι άφησε άριστες εντυπώσεις. Μάλιστα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Νάπολι και λογικά θα τον δούμε να αγωνίζεται.

Από εκεί και πέρα Αριέλ Ιμπαγάσα, Λεάντρο Γκρέκο και Νταβίδ Φουστέρ προπονήθηκαν κανονικά και ο Λεονάρντο Ζανρίμ μπορεί να τους υπολογίζει για την πρεμιέρα.

Εκτός έμεινε ο Ανδρέας Τάτος που χτύπησε την Παρασκευή και δεν θα ταξιδέψει για την Ιταλία. Αναλυτικά η αποστολή:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ