2012-08-16 13:36:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΑΜΠΑ Η ΜΠΟΛΤΟΝ!
Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Φαμπρίς Μουαμπά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, η διοίκηση της Μπόλτον φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον παίκτη μια θέση στο προπονητικό ή το διοικητικό τιμ, ελπίζοντας πως ο 24χρονος πρώην - πια - παίκτης δεν θα εγκαταλείψει τελείως το χώρο του ποδοσφαίρου.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Μπόλτον υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του εναντίον της Τότεναμ και παρέμεινε ζωντανός χάρη στις προσπάθειες των γιατρών, όπως είναι γνωστό. Ακολούθησε η απαραίτητη, μακρά περίοδος θεραπείας και εξετάσεων και τελικά ο Μουαμπά ανακοίνωσε την Τετάρτη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πως θα ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Μία μέρα μετά, δημοσιεύματα των Αγγλικών ΜΜΕ, κάνουν λόγο για πρόθεση της διοίκησης της Μπόλτον να προσφέρει στον Μουαμπά μία θέση στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, δίνοντάς του την ευκαιρία να αναλάβει μια από τις ομάδες των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αν ο Μουαμπά θεωρήσει πως δεν είναι ικανός να αναλάβει αυτή τη θέση, τότε τον περιμένει μία άλλη ως συνεργάτης της διοίκησης.

Αναμένεται η απάντηση του Φαμπρίς Μουαμπά, που δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ