2012-08-13 07:23:03
Φωτογραφία για 32χρονο τέρας ομολόγησε πέντε σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες
Ένα κοριτσάκι από την Ολλανδία και ένα από τη Γερμανία που έκαναν διακοπές με τις οικογένειές τους σε κάμπινγκ της Νότιας Γαλλίας είναι... ανάμεσα στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης με δράστη έναν 32χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή Πριβά.

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε πως έχει διαπράξει, από τον Ιούλιο, πέντε σεξουαλικές επιθέσεις σε μικρά κορίτσια, θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα ενώπιον του ανακριτή στην πόλη Αβινιόν, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.

Ο άνδρας αυτός, που είναι χωρισμένος, ζει μόνος και δουλεύει σε οικοδομές, παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 11χρονη και ομολόγησε πως από τον Ιούλιο έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες επιθέσεις σε κάμπινγκ στην περιοχή Αρντές, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της πόλης Πριβά, Φρανκ Αλζένγκρ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «σεξουαλικές επιθέσεις» και όχι για «βιασμό».

Η αστυνομία καταζητούσε τον δράστη μετά την επίθεση στις 7 Αυγούστου εναντίον της 11χρονης Γαλλίδας στο κάμπινγκ Σεν-Ντιντιέ-σου-Ομπενά. Μπόρεσε να τον εντοπίσει χάρη στο πορτρέτο του, όπως τον περιέγραψε το κορίτσι και δόθηκε στη δημοσιότητα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 12/08/2012
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 12/08/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ