2012-08-13 07:07:05
Φωτογραφία για Δεν μπορεί να χωρίσει
Πριν από λίγους μήνες είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, γιατί –σύμφωνα με τα λεγόμενά του- η γυναίκα του τον κακοποιούσε.

Ωστόσο, το δικαστήριο της Αριζόνα απέρριψε την αίτησή του γιατί όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τόμας Μπίτι, ο πρώτος έγκυος άνδρας του κόσμου, κατήγγειλε τη σύζυγό του Νάνσι ότι τον κακοποιούσε και μάλιστα όπως ανέφερε μεθούσε και τον γρονθοκοπούσε. Βέβαια, και η Νάνσι κατέθεσε αίτηση, κατηγορώντας επίσης τον Τόμας για βιαιοπραγία εναντίον της. Για να μην τα πολυλογούμε, δικαστήριο της Αριζόνα ανέλαβε να εκδώσει την απόφαση.

Ωστόσο, εμπόδιο είναι το γεγονός ότι ο Τόμας δεν γεννήθηκε άνδρας αλλά μια –ωραιότατη- γυναίκα. Αρχικά λοιπόν ο δικαστής θεωρεί πως πρόκειται για ομοφυλοφιλικό γάμο και τον Τόμας τον αντιμετωπίζει ως γυναίκα και όχι ως άνδρα. Στην Πολιτεία της Αριζόνα δεν αναγνωρίζεται ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, οπότε δεν θεωρεί ότι υπάρχει νομικός λόγος, αιτία, αφορμή ώστε το ζευγάρι να αιτείται διαζύγιο, καθώς σύμφωνα με τον δικαστή, δεν υπήρξε καν γάμος!!!

Το 1998 ο Τόμας έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου αλλά διατήρησε τα γυναικεία αναπαραγωγικά του όργανα. Παντρεύτηκε τη Νάνσι το 2003 ως άνδρας και γυναίκα, Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Όμως, καθώς κατά τη στιγμή υπογραφής του γαμήλιου πιστοποιητικού ο Τόμας διέθετε ακόμη κόλπο κι αυτό ακριβώς είναι που βάζει σε σκέψεις τον δικαστή και δεν αποδέχεται τον γάμο ως γεγονός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Fuck this. I’m off to Greece»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Fuck this. I’m off to Greece»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ