2012-08-07 23:28:19
Φωτογραφία για ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΑΖΕΙ, ΠΙΣΩ ΜΠΑΖΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ 3-3  *ΒΙΝΤΕΟ HIGHLIGHTS*
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος στο "Ναό" και στα αποκαλυπτήρια του εν όψει της νέας σεζόν μπροστά στο λαό του, ο Κώστας Μήτρογλου έδειξε ότι… γύρισε για να μείνει.

Με δύο δικά του τέρματα και ένα του Μανωλά, η ομάδα που χτίζει ο Ζαρντίμ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μάλαγα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις επιθετικά, βγάζοντας όμως ξανά προβλήματα στην άμυνα.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με δύο διαφορετικά συστήματα για άλλη μια φορά (4-3-3 στο Α΄ ημίχρονο και 4-2-3-1 στο Β΄), δοκίμασαν και τελικά άφησαν μία μέτρια… γεύση στους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς σε κάποια σημεία του θύμισαν την ομάδα του Βαλβέρδε στο παιχνίδι τους,αλλά τα κενά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ εμφανή.

Ο καιρός περνάει και κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα Στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου η Μάλαγα μπήκε μπροστά στο σκορ (3΄) καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παπάζογλου δίχτυα του Μέγιερι. Μετά το πρώτο οκτάλεπτο, οι ερυθρόλευκοι έφταναν συχνά έξω από την περιοχή του Καμενί αλλά ουσιαστικά απείλησαν με δυο φάσεις του Μήτρογλου και κεφαλιές του Σιόβα που έγινε απειλητικός αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.


Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζιμπούρ στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και προηγήθηκε 3-1 αλλά τα προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία έδωσαν στην Μάλαγα την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 στις καθυστερήσεις.

Στο 56΄μετά από ωραία ενέργεια του Λυκογιάννη από αριστερά και γύρισμα στην περιοχή, ο Μήτρογλου με μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του Ιμπαγάσα στον αγωνιστικό χώρο ο Αργεντίνος τροφοδότησε τον Αμπντούν ο οποίος σέντραρε για τον Μήτρογλου και ο αυτός σκόραρε ξανά για το 2-1. Οι ερυθρόλευκοι γενικότερα είχαν ανεβάσει ιδιαίτερα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, παίζοντας και καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο 78' ο Αμπντούν έκανε την σέντρα, ο Σιόβας έπιασε ξανά την κεφαλιά και μετά την απομάκρυνση του Καμενί ο Κώστας Μανωλάς από κοντά σκόραρε και το πανηγύρισε έξαλλα.

Η Μάλαγα στο 81΄με ωραίο γυριστό του Ελισέου από πλάγια θέση έκανε το 3-2 ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζιμπούρ έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 4-2 και αμέσως μετά οι Ισπανοί με τον Φερνάντες, διαμόρφωσαν το τελικό 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης (63΄Μανωλάς), Χολέμπας (90΄Ζαραδούκας), Σιόβας, Παπάζογλου (74΄Μοδέστο), Φέισα (90΄Καραγκούνης), Φετφατζίδης (Τζεμπούρ), Τάτος (Λυκογιάννης), Μήτρογλου (80΄Πάντελιτς), Αμπντούν (80΄Βλαχοδήμος), Μανιάτης (63΄Ιμπαγάσα).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις (46΄Γκόμες), Καμάτσο, Τουλαλάν, Χουάνμι (63΄Φερνάντες), Ντούντα (63΄Χοακίν), Ελισέου, Ίσκο, Σάντσεθ, Μπουονανότε (85΄Μοντρεάλ).

Για να δείτε τα highlights του αγώνα πατήστε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ