2012-08-05 20:37:31
Φωτογραφία για Ενα κακό ημίχρονο για ΑΕΚ...
Όλα στραβά για την ΑΕΚ! Το φιλικό με τον Νοτς Κάουντι διακόπηκε λόγω βροχής (οι Αγγλοι κέρδιζαν με 1-0), η εικόνα της ομάδας ήταν κακή και μέσα σε όλα τραυματίστηκε και ο Γκερέιρο!

Η ΑΕΚ στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό της τεστ στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά στο Νότιγχαμ με αντίπαλο την Νοτς Κάουντι γνώρισε την ήττα στο ένα ημίχρονο που κατάφερε να αγωνιστεί μια και το ματς διεκόπη οριστικά λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρο και υπό τον φόβο των τραυματισμών ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Προφανώς και ολοκληρωμένα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν με την ΑΕΚ των πιτσιρικάδων να αγωνίζεται ακόμη κι έτσι με 11άδα ανάγκης κυρίως στην άμυνά της αφού αναγκάστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος που είχε ξεμείνει από επιλογές να χρησιμοποιήσει ως αμυντικό δίδυμο τον Αγκιρίμπα (που δεν υπολογίζει καν ο Ελληνας κόουτς) και τον αριστερό μπακ Τσαμουρλίδη σε ρόλο στόπερ... Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απειληθεί αρκετές φορές η Ενωση και ο Γιάννης Αραμπατζής να καταφέρει να ξεχωρίσει με τρεις σωτήριες επεμβάσεις.


Το γκολ ήρθε τελικά για την Νοτς Κάουντι από τον Τζατζ στο 18ο λεπτό και το κακό για την ΑΕΚ είναι πως δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει, ή έστω να δημιουργήσει συνθήκες απειλής στην εστία του Μπιαλκόφσκι.

Αν μπορεί κανείς να αναφερθεί σε συμπεράσματα από τη διεξαγωγή ενός ημιχρόνου σε ένα φιλικό τεστ για την Ενωση αυτό που σίγουρα μπορεί να σημειώσει είναι το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο κάτι θετικό σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη και την επιθετική λειτουργία. Με πρόβλημα στην τελική πάσα και στις δημιουργικές προσπάθειες είτε αυτές προέρχονταν από τα άκρα είτε από τον άξονα. Η ΑΕΚ ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο και χάρη στον Αραμπατζή δέχτηκε μόνο ένα τέρμα.

Μεγάλο... χτύπημα για τούτη την ΑΕΚ είναι φυσικά ο τραυματισμός του Ρότζερ Γκερέιρο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και στη διάρκεια της ημέρας ή μέχρι αύριο το αργότερο θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Αγκιριμπά, Λαγός, Ρίκκα, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, ενώ στο 30΄ στη θέση του Γκερέιρο που τραυματίστηκε πέρασε ο Κοτσαρίδης.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ