2023-11-26 16:40:36
Φωτογραφία για Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαλέσκου: «Κάποιες φορές μου έχει κάνει κακό που την υπερασπίζομαι»

Στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στην Μαρίνα Σάττι όσο και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και την έκταση που έχει πάρει η απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει την λέξη «χοντρή» από το τραγούδι του Άδωνι.

«Είναι θλιβερό, είναι στενάχωρο. Συμφωνώ σε όλα αλλά σε αυτό διαφωνώ κάθετα. Είναι η επιτομή αυτή η κίνηση του πως μπορεί το politically correct να πάει στο άλλο άκρο και να γίνει επικίνδυνο. Αν θέλεις να βγάλεις το “χοντρή”, βγάλει και τα “τεκνά” και τα “φρικιά” και στο τέλος μην πεις το τραγούδι. Το politically correct είναι η καταστροφή του μέλλοντος. Θέλει προσοχή, να έχουμε μια ισορροπία. Να μην το κάνουμε με ακρότητα και υπερβολή».

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αδικημένη ως άνθρωπος και το κατάλαβα όταν συνεργάστηκα μαζί της. Και κάποιες φορές που έχει κάνει κακό που την υπερασπίζομαι. Κακώς βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Η Ιωάννα συνδυάζει πράγματα που δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα. Ωραία εμφάνιση, ωραία ελληνικά, sexyness, επίπεδο. Λείπει δύο χρόνια από την τηλεόραση και ακόμα συζητιέται. Αυτό κάτι σημαίνει».

«Μου αρέσει πολύ σαν επιλογή η Μαρίνα Σάττι. Αν έχει σαν επιλογή ένα καλό τραγούδι, θα τα πάει περίφημα. Δεν μου αρέσει να βλέπω έναν άνθρωπο που θα ανακοινώσει ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα μου, δεν μου αρέσει να βγαίνει με τσίχλα. Κάπου τα νέα παιδιά, αυτό το attitude που έχουν στο Youtube. Σιγά κουκλίτσα μου! Πού είναι τα αντίτυπα που πουλούσαν παλιότερα; Δεν γίνεται να έχεις ύφος».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ