2012-08-05 20:27:53
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Ολλανδία, οι παίκτες γυμνάστηκαν στο Ρέντη και είναι έτοιμοι για το φιλικό με τη Μάλαγα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας από την Ολλανδία, όπου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Λίγη ώρα αφότου πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και γυμνάστηκαν.

Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό, διήρκεσε περίπου μισή ώρα και στόχος ήταν οι ποδοσφαιριστές να «ξεπιαστούν» από το πολύωρο (μέσω Θεσσαλονίκης) ταξίδι. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και πλέον κινούνται σε ρυθμό Μάλαγας, την οποία θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό την Τρίτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:00).

• Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε και η αποστολή της Μάλαγα. Οι ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας έκαναν προπόνηση το απόγευμα, για μισή ώρα περίπου. Αύριο θα γυμναστούν ξανά το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ