2012-08-05 19:56:03
Φωτογραφία για Αναγνωρίζετε την πανέμορφη παρουσιάστρια;
Γεννήθηκε στο Weymooth της Μεγάλης Βρετανίας και όπως είναι εμφανές και στη φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το entertv.gr, ήταν από μικρή ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο της είναι τα καταπράσινα μάτια της, που μαγνητίζουν, ενώ καταφέρνει να διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό εμφάνισης και προσωπικότητας.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, η οποία διαψεύδει όσους ισχυρίζονται ότι μια όμορφη γυναίκα δεν μπορεί να είναι, ταυτόχρονα, και έξυπνη.

Η όμορφη Εύα, ως παιδί, έζησε ελαφρώς νομαδική ζωή, καθώς από το Λονδίνο βρέθηκε στην Αθήνα, για να καταλήξει να περάσει τα σχολικά της χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε και στη διάρκεια των σπουδών της στο τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Λίγο πριν τελειώσει το πανεπιστήμιο η όμορφη Εύα πηγαίνει σε ένα δοκιμαστικό για ένα τοπικό κανάλι και βρίσκεται ξαφνικά να παρουσιάζει το καθημερινό δίωρο μαγκαζίνο του καναλιού. Ήταν να μη γίνει η αρχή: ακολουθεί καθημερινή ζωντανή εκπομπή στην ΕΡΤ 3 αλλά και μια ταξιδιωτική ταυτόχρονα, καθώς μια εμμονή και ένα πάθος με αυτήν την δουλειά την είχε από τότε.


Η συνέχεια είναι γνωστή, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται πλέον στον ΣΚΑΪ, κάνοντας τη μεσημεριανή, ενημερωτικού χαρακτήρα, εκπομπή «ΣΚΑΪ life».

Η Εύα λατρεύει τα κέντρα των πόλεων. Δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει μόνιμα στην εξοχή. Θέλει φασαρία, κίνηση και κόσμο. Στην Αθήνα βρίσκεται πάνω από 10 χρόνια και την θεωρεί πλέον «σπίτι» της. Αγαπάει τα παιδιά, θα ήθελε να κάνει οικογένεια και, όπως η ίδια έχει δηλώσει, βαριέται εύκολα. Και διατηρεί, ακόμα, το ίδιο γλυκό χαμόγελο που είχε μικρή entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ